Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Trabzonspor’dan CAS açıklaması

Düzenleyen:
Trabzonspor’dan CAS açıklaması

SPOR Haberleri

Trabzonspor Kulübünden yapılan açıklamada, CAS’ın Fenerbahçe’nin ’kumpas’ başvurusunu reddetmesi üzerine yaptığı açıklamada, "Kulübümüz mücadelesine aynı kararlılıkla devam edecektir" denildi.

CAS kararının ardından bordo-mavililer, resmi internet sitesinden konuyla ilgili açıklamada bulundu. Açıklamada şu ifadelere ver verildi:

"Kulübümüzün Mayıs 2014’te UEFA’ya ilettiği şikayetin hemen ardından, 18 Haziran 2014 tarihinde Fenerbahçe Kulübü, kulübümüzü UEFA’ya şikayet etmiştir. Fenerbahçe Kulübü temsilcileri, ’kumpas’ olarak adlandırdıkları dosyayı esas alarak kulübümüzün şike faaliyetlerine karıştığını iddia etmişlerdir. Bu iddialar önce UEFA Disiplin Kurulu, ardından da UEFA Temyiz Kurulu tarafından reddedilmiştir. Ret kararına karşı Fenerbahçe Kulübü, CAS’a başvurmuştur. Bugün kulübümüze ulaşan CAS kararına göre, Fenerbahçe Kulübü’nün tüm iddiaları reddedilmiştir. Böylece kulübümüz; Ağır Ceza Mahkemesi, Yargıtay, Etik Kurul, PFDK, Tahkim Kurulu ve UEFA’nın ardından; CAS tarafından da aklanmıştır. Kulübümüzün haklarını almak için verdiğimiz mücadele aynı kararlılıkta devam edecektir."

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...