Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Şenes Erzik'ten saçmalayan Lyon başkanını bombaladı

Düzenleyen:
Şenes Erzik'ten saçmalayan Lyon başkanını bombaladı

SPOR Haberleri

UEFA eski asbaşkanı Şenes Erzik, Lyon başkanının "Rövanş seyircisiz oynanmalı" sözleri üzerine, "Kafası karışık herhalde. Rövanşın seyircisiz oynanması söz konusu olamaz." dedi.

UEFA eski asbaşkanı Şenes Erzik, Lyon-Beşiktaş maçında yaşanan olaylarla alakalı olarak A Spor'a telefonla bağlanarak açıklamalarda bulundu.

İşte Şenes Erzik'in açıklamaları;

"MAÇIN SEYİRCİSİZ OYNANMASI SÖZ KONUSU OLAMAZ"

"Beşiktaş'a 20 bin bilet verilmesi doğru değildi. Güvenlik açısından bu rakam fazlaydı. Hele bu şekilde üst tribüne Beşiktaşlılar, altta da Lyon taraftarının olması yanlıştı. Lyon güvenlik tedbirleri konusunda sınıfta kaldı. Meşaleyi yakmak suç ama stada sokulmasını engelleyememek daha büyük suç. Lyon başkanının kafası karışık. 'Rövanş seyircisiz oynanmalı' demesi büyük yanlış. Kimse bunu söyleyemez. Sanırım Lyon başkanı çok korktu. Rövanş maçının seyircisiz oynanması gibi bir durum söz konusu olamaz."

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...