Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Galatasaray'da olağanüstü hal!

Düzenleyen:
Galatasaray'da olağanüstü hal!

SPOR Haberleri

Fenerbahçe derbisine odaklanan Galatasaray'da Tudor görüntülü analizlere başlarken futbolcular da sık sık kendi aralarında toplanarak kritik mücadeleyi görüşüyor.

Medipol Başakşehir'e farklı mağlup olarak taraftarlarını hayal kırıklığına uğratan Galatasaray'da Florya Metin Oktay Tesisleri'nde olağanüstü hal ilan edildi. Teknik direktör Tudor ve yönetim, oyuncuların Fenerbahçe derbisine odaklanmasını istiyor. 

Sarı kırmızılı futbolcular antrenmanlardan önce ve sonra sık sık kendi aralarında toplantı yaparak kritik mücadeleyi konuşuyor. Tesislerde daha uzun süre vakit geçiren futbolcular, Fenerbahçe'yi mağlup ederek camiayı ve taraftarı mutlu etmeyi amaçlıyor. 

Teknik direktör Tudor da çalışmalar öncesinde takımla toplantılar yapıyor. Hırvat çalıştırıcı, ligdeki konum açısından bu maçtan mutlak galibiyetle ayrılmaları gerektiğini anlatıyor. Ekibiyle beraber Fenerbahçe'nin görüntülü analizini yapan Tudor, önümüzdeki günlerde taktik antrenmanlara geçerek oyuncularına derbinin şifrelerini aktarmaya başlayacak. 

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek de derbi öncesi takıma başarılar dilemek için Florya Metin Oktay Tesisleri'ne gidecek. Derbi için henüz prim belirlemeyen yönetim, yapacağı toplantıda bu konudaki kararını verecek.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...