Kahvehanede tehdit savuranlar tutuklandı!

Kahvehanede tehdit savuranlar tutuklandı!

GÜNDEM Haberleri

Geçtiğimiz günlerde İstanbul Okmeydanı’nda bulunan bir kahvehaneyi basıp, referandum öncesi vatandaşları ‘evet’ oyuna karşı silahla tehdit eden 3 kişiden 2’si tutuklandı. Zanlılardan biri ise serbest bırakıldı.

İstihbarat ve Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, geçtiğimiz günlerde Okmeydanı’nda bir kahvehaneyi basıp referandumda ‘evet’ oyu kullanacakları silahla tehdit eden terör örgütü DHKP-C üyesi gruba operasyon düzenlemiş, örgüt adına birçok eyleme katıldıkları tespit edilen U.M., E.Y. ve S.A. adlı zanlıları yakalayarak gözaltına almıştı. Emniyetteki işlemleri dün tamamlanan ve aynı gün mahkemeye sevk edilen silahlı grubun üyelerinden U.M. ve E.Y., tutuklanarak cezaevine gönderildi. Zanlılardan S.A.’nın ise ‘adli kontrol’ kararı ile serbest bırakıldığı belirtildi. 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...