Rodallega ile Dame N’Doye arasında büyük rekabet

Rodallega ile Dame N’Doye arasında büyük rekabet

SPOR Haberleri

Trabzon’un iki forveti Rodallega ile Dame N’Doye ilk 11’de olmak için kıyasıya bir yarış içine girdi

Ligin ilk yarısında gol yollarında sıkıntı yaşayan Trabzonspor'da forvetlerin 2. yarıda skora katkı sağlamaya başlaması, teknik direktör Ersun Yanal'ın yüzünü güldürdü... Ligin ilk devresinde 11 gol atan bordo-mavililerde, devre arasında Rodallega'nın transfer edilmesiyle birlikte ilk yarıda 11 maçta görev yapan N'Doye önce kulübeye çekilmiş, ardından yükselen performansıyla formasını geri almıştı. Son oynanan Beşiktaş maçında, cezası nedeniyle görev yapamayan N'Doye'un yokluğunda forma giyen Rodallega, karşılaşmada 1 gol atarken, ortaya koyduğu performansla da beğeni topladı. Rodallega, gelecek hafta oynanacak Antalyaspor maçı öncesi ilk 11 için N'Doye ile sıkı bir rekabete girdi. 32 yaşındaki N'Doye, bu sezon ligde 20 maçta 5 gol ve 2 asistlik performans sergiledi. 31 yaşındaki Kolombiyalı forvet Rodallega ise forma giydiği 8 maçta 2 gol kaydetti.

CAS'TAN BU KEZ F.BAHÇE'YE RET
Trabzonspor'un 2010-11 sezonu şike süreciyle ilgili olarak gereken cezaların verilmediği gerekçesiyle yaptığı başvuruyu reddeden CAS, dün de Fenerbahçe'nin, "Trabzonspor da şike sürecine dahil olmalıdır" şeklindeki başvurusunu kabul etmedi. Bordo-mavili kulübün resmi hesabından konuyla ilgili olarak yapılan açıklamada, "Kulübümüz mücadelesine aynı kararlılıkla devam edecektir" denildi.

U-21'E TEK GOL RODALLEGA'DAN
Trabzonspor, lige verilen referandum arasında U21 takımıyla antrenman maçı yaptı. Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'ndeki mücadelenin tek golü Rodallega'nın kafa vuruşuyla geldi.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...