Ceset ortada yaşananlar meçhullerde

Düzenleyen:
Ceset ortada yaşananlar  meçhullerde

KÜLTÜR - SANAT Haberleri

Andre Ovredal’ın yönetmen koltuğunda oturduğu ‘Otopsi’ (The Autopsy of Jane Doe) bir ceset etrafında gelişen gerilimli hikâyeyi merkezine alıyor.

Andre Ovredal’ın yönetmen koltuğunda oturduğu ‘Otopsi’ (The Autopsy of Jane Doe) bir ceset etrafında gelişen gerilimli hikâyeyi merkezine alıyor. Filmin oyuncu kadrosunda ise Emile Hirsch, Brian Cox, Olwen Catherine Kelly ile Ophelia Lovibond bulunuyor. Bir banliyöde geçen filmde, Şerif Burke, yaptığı araştırma sırasında korkunç bir hadiseyle karşılaşır. Bir ailenin evinde üçlü cinayet gerçekleşmiştir. Bodrum katında da dördüncü ceset bulunur. Kimliği tespit edilemeyen bu dördüncü cesede geçici olarak Jane Doe adını verirler. Cesedi inceleme vazifesi de tecrübeli tıbbi tetkikçi Tommy Tilden ve oğlu Austin’e düşer. Baba-oğul Tilden Morgu’na götürdükleri cesedi incelemeye başlarlar. Fakat cesedi inceledikçe, çok enteresan izler görürler. Bu arada etraflarında da garip şeyler yaşanmaya başlar. Korku tünelinin içerisine giren Tommy Tilden ve Austin, hayatta kalma mücadelesinin içerisine düşer. Gerilim dozu oldukça yüksek olan film, sürükleyiciliğe sahip…

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...