Fenerbahçe derbi öncesi diken üstünde

Düzenleyen:
Fenerbahçe derbi öncesi diken üstünde

SPOR Haberleri

Dursun Özbek ve kurmayları kendilerinden emin, sakin görüntü vermeye çalışsa da taraftardan da destek bulamayan yönetim dev derbi öncesi oldukça gergin

BURHAN CAN TERZİ

Başakşehir hezimetiyle üçüncülüğü Fenerbahçe’ye kaptıran Galatasaray’da yönetim diken üstünde. Başkan Dursun Özbek önceki gün 1905 GSYİAD ödül töreninde açıklamalarını oldukça güler yüzlü bir şekilde yaptı. Taraftara “Fenerbahçe maçında stadı doldurun” çağrısında bulunan Özbek, “Kalede Muslera varken endişe etmemek lazım” diyerek sakin olduğunu göstermeye çalıştı. Galatasaray Başkanı kamuoyu önünde böyle konuşurken, yöneticiler de jest ve mimikleriyle kendilerinden emin bir görüntü çizmeye çalıştı. Ancak taraftardan destek bulamayan ve “İstifa” seslerini dindiremeyen başkan ve yöneticiler aslında bir hayli gergin. 
Yenilgi kongreyi getirir
Galatasaraylı yöneticilerin aralarında yaptıkları konuşmalarda “Maçları izlerken kahroluyoruz. Neredeyse sahaya inip biz oynayacağız. O derece hırslanıyoruz. İçimiz içimizi yiyor yerimizde duramıyoruz” ifadelerini kullandıkları belirtildi. Gerek camiadan, gerek taraftardan tepki alan sarı-kırmızılı yönetim, derbinin kaybedilme ihtimalinden büyük endişe duyuyor. Kulislerde Fenerbahçe’ye mağlup olunması durumunda kongre kararı alınmasının mecburi hale geleceği konuşuluyor. Bu da, takımın oyunundan ve aldığı sonuçlardan memnun olmayan sarı-kırmızılı yönetimde dev derbi öncesi panik havasının artmasına sebep oluyor. 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...