Zonguldak'ta uyuşturucu operasyonu: 5 şüpheli adliyede

Düzenleyen:
Zonguldak'ta uyuşturucu operasyonu: 5 şüpheli adliyede

YAŞAM Haberleri

Zonguldak'ta 26 yaşındaki gencin uyuşturucu madde kullanımına bağlı hayatını kaybetmesinin ardından gözaltına alınan 5 şüpheli adliyeye sevk edildi.

Edinilen bilgiye göre, 26 yaşındaki Aşkın B., 4 gün önce Mithatpaşa Mahallesi'nde metruk bir binada ölü bulundu. Gencin uyuşturucu madde kullanımının ardından hayatını kaybettiği iddiası üzerine Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele ve Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri çalışma başlattı. Aşkın B. ile birlikte uyuşturucu kullandıkları, birbirlerine uyuşturucu temin ettikleri ve ticaretini yaptıkları iddia edilen 5 şüpheli gözaltına alındı. Sabah saatlerinde Atatürk Devlet Hastanesi Ek Hizmet binasında sağlık kontrolünden geçirilen şüpheliler M.B., Y.K., S.K., E.K. ve V.A., Zonguldak Adliyesine sevk edildi. Şüphelilerin Cumhuriyet Savcılığında ifadelerinin alınmasının ardından nöbetçi mahkemeye sevk edilmeleri bekleniyor.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...