Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Ak Partili Gül'den referandum çağrısı

Düzenleyen:
Ak Partili Gül'den referandum çağrısı

POLİTİKA Haberleri

​Yeni Anaysa ve Cumhurbaşkanlığı sistemini anlatmak için Halfetililer ile bir araya gelen Ak Parti Milletvekili Abdulhamit Gül “Egemenliğin kayıtsız şartsız millete ait olduğu gün 16 Nisan tarihidir"dedi.

Referandum çalışmalarına devam eden Ak Parti Genel Sekreteri Abdülhamit Gül, Halfetililer ile bir araya geldi. Bir restoranda gerçekleştirilen toplantıya Gü'ün yanı sıra, Ak Parti Gaziantep Milletvekili Abdulkadir Yüksel, Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Halfetililer Dernek Başkanı Mehmet Erdoğan ve çok sayıda dernek üyesi katıldı. Programda konuşma yapan Ak Parti Milletvekili Abdülhamit Gül, “Milli mücadele zamanında Gaziantep, en güzel destan örneğini göstermiştir. Bir ve beraber olmuş, düşman işgalini Gaziantep'ten püskürtmüşüz. 15 Temmuz’da da darbe girişimde bulunanlara karşı tepkisini göstermiştir. 80 milyon, bu işgale karşı vatanını, devletini, bayrağını ve milletini korumasını bilmiştir. Cumhurbaşkanı liderliğinde milletin iradesinden başka hiçbir irade tanımayan, bu aziz milletin önüne bir fırsat gelmiştir. Egemenliğin kayıtsız şartsız millete ait olduğu gün 16 Nisan tarihidir. İstikrarın kalıcı hale gelmesi için 'Evet' oyu vereceğiz.

Düzenleyen:  - POLİTİKA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...