Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Polisler, eylemci çayını geri çevirdi

Polisler, eylemci çayını geri çevirdi

GÜNDEM Haberleri

'Duran Adam' ile farklı bir boyut kazanan eylemler gece boyunca devam etti. Polisin eylemcilerin ikram ettiği çayları geri çevirmesi dikkat çekti.

Polisin Gezi Parkı'na müdahalesinin ardından "Duran Adam" ile farklı bir boyut kazanan eylemler gece boyunca devam etti. Göstericilerden bazıları polislerin karşısına geçip kitap okudu, bazıları tiyatro oyunu sergiledi, bir kısmı da alanda hareketsizce bekledi. Polisin eylemcilerin ikram ettiği çayları geri çevirmesi ise dikkat çekti. nbsp;Taksim Metro çıkışında 2 gün önce saat 18.00'da Erdem Gündüz isimli bir kişinin başlattığı "Duran Adam" eylemi gece boyunca devam etti. İsmi öğrenilemeyen 3 kişi ayakta beklediği sırada aniden yere yığıldı. Fenalık geçirenlere su içiren diğer eylemciler, arkadaşlarını taksilere bindirerek hastaneye götürdü. Göstericilerden bazıları gece boyunca polislerin karşısına geçip kitap okudu, bazıları tiyatro oyunu sergiledi, bir kısmı da alanda hareketsizce bekledi. Eylemcilerden 3 kişi alanda bekleyişini sürdüren polis ve direnişçilere çay ikram etti. Polisin eylemcilerine ikram ettiği çayları geri çevirmesi ise dikkat çekti.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...