Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Ronaldo'ya 155 milyon Euro

Ronaldo'ya 155 milyon Euro

SPOR Haberleri

İspanyol devi Real Madrid, takımın Portekizli yıldızı Cristiano Ronaldo'ya, 5 yıl için 155 milyon Euro'luk yeni bir kontrat önerdi.

İspanyol devi Real Madrid, takımın Portekizli yıldızı Cristiano Ronaldo'ya, 5 yıl için 155 milyon Euro'luk yeni bir kontrat önerdi. Takımdan yıllık 10 milyon Euro kazanan yıldızın, 2015 yılında bitecek olan sözleşmesini uzatmak için yoğun çaba sarf eden Başkan Florentino Perez, başarılı golcüye, yıllık 15 milyon Euro ve ek olarak takımdaki imaj gelirlerinin tamamını içeren yeni bir anlaşma önerdi. 2009 yılında İngiliz ekibi Manchester United'tan 94 milyon Euro'ya transfer edilen CR7, bu anlaşmayı kabul etmesi halinde, Anzhi'den yıllık 20 milyon Euro kazanan Samuel Eto'o'nun elinde bulunan dünyanın en çok kazanan oyuncusu olma ünvanını ele geçirecek. Öte yandan İspanya'da futbolculara uygulanan yüksek vergiler nedeniyle Portekizli oyuncunun, bu tutarın 100 milyon Euro'ya yakın bölümünü alabileceği bildirildi. (fanatik)

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...