Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Erdoğan'dan İstanbul çıkarması!

Düzenleyen:
Erdoğan'dan İstanbul çıkarması!

POLİTİKA Haberleri

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bugün İstanbul'da Tuzla, Ümraniye, Kartal ve Sarıyer mitinglerinde on binlerce vatandaşla buluştu, birbirinden önemli açıklamalarda bulundu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan referanduma saatler kala bugün İstanbul'da mitinglerini sürdürdü. Cumhurbaşkanı Erdoğan İstanbul'da, Tuzla, Kartal, Ümraniye ve en son Sarıyer mitinginde on binlerce vatandaşla buluştu. Erdoğan Tuzla ve Kartal'da yaptığı konuşmalarda hem Avrupa hem de muhalefete sert mesajlar verirken, Ümraniye mitinginde gündeminde terör örgütleri vardı. Erdoğan, burada yaptığı konuşmada  terörle mücadelede kararlılık vurgusu yaparak, terör örgütlerine resti çekti.Cumhurbaşkanı, "Son 4 yılda bu gerçeği defalarca tecrübe ettik. Bölücü örgütün çukur eylemlerinde yaşadık. Çukurları, hendekleri açtılar mı? Şimdi bu teröristleri açtıkları hendeklere gömüyoruz. 20 ayda yaklaşık 11 bin teröristi etkisiz hale getirdik. Ya silahları gömecekler ya kendileri gömülecekler ya da bu ülkeyi terk edecekler. " ifadelerini kullandı.

İşte Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuşmasından satırbaşları:

"Türkiye içeride ve dışarıda tarihinin en önemli mücadelesini veriyor. PKK, FETÖ, DEAŞ'ıyla tüm terör örgütleri üzerimize salınmış durumda. Bunların iplerini ellerinde tutanlar onlar yeterli olmadığından bizzat kendileri devreye giriyor. İşte Avrupa. Almanya, İsviçre, Avusturya, Fransa giriyor mu? Fransa'da seçim var, yatıyorlar kalkıyorlar Erdoğan. Ben seçime girmiyorum ki, benimle ne işiniz var. Artık elhamdülillah Türkçe'yi öğrenmeye başladılar. Son 4 yılda bu gerçeği defalarca tecrübe ettik. Bölücü örgütün çukur eylemlerinde yaşadık. Çukurları, hendekleri açtılar mı? Şimdi bu teröristleri açtıkları hendeklere gömüyoruz. 20 ayda yaklaşık 11 bin teröristi etkisiz hale getirdik. Ya silahları gömecekler ya kendileri gömülecekler ya da bu ülkeyi terk edecekler. 15 Temmuz maskelerin düşüp gerçek yüzlerin ortaya çıktığı bir nokta oldu.

CHP'li oldukları ortaya çıktı

16 Nisan yani yarın akşamdan itibaren Türkiye'ye terbiyesizlik yapanlardan bunun hesabını soracağız. Ümraniye'yi bu coşkuyla gördükçe yarın akşamki neticeyi görür gibiyim. Muhalefet meydanlarda yok. Onlar kahvelerde, hele hele bir de maskeli teröristlerini kahvelere gönderiyorlar, arkadan kendileri gidiyorlar. Okmeydanı'nda benim eski semtimde yaptılar. Sağolsun polisimiz bunları yakaladı. Daha sonra bunların CHP mensubu olduğu ortaya çıkıyor. Bunlar içiçe çalışıyor."

SARIYER'DE KILIÇDAROĞLU'NA SERT ÇIKTI

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Sarıyer mitinginde Kılıçdaroğlu'na sert eleştirilerde bulundu. Erdoğan, şunları söyledi;

"CHP Kadıköy'den bir grup istifa etti. Neden? Terörle elele, kucak kucağa oldukları için istifa ettiler. Tek millet, tek devlet, tek bayrak, tek vatan diyemedikleri için istifa etiler. Yarın bu ülkede bir dönüşüm, değişim yaşanacak. Cumhuriyet tarihinin en büyük reformunu benim milletim yapacak. Buna ihtiyacım var. Sizin bu coşkunuz, bu heyecanınız Allah'ın izniyle sandıkta patlatacak. Sarıyer yarın istikbale bir işaret fişeği atacak, ben buna inanıyorum. Komşularıma, Sarıyer'e bu yakışır. 15 Temmuz gecesi FETÖ'cü hainlere dar eden Sarıyer'e böyle bir asil davranış yakışır.

Darbecilerle pazarlık yapıp kaçtı

Onlar Cumhurbaşkanı Tarabya'da zannettiler. Marmaris'te zannettiler. Onlar bilmiyorlardı ki, o mağaranın kapısını örümcek örer, siz göremezsiniz. Facetime'dan mesajımı alan milletim meydanlara akın etti. Ya Rab! Beni bu millete hizmetkâr ettin sana hamdolsun. Biz orada iken yanımıza gençler geldi. Dediler ki, "Burada saat 11.15 civarında VIP'ten Kılıçdaroğlu geçti". Ben o tabloyu tam bilmiyordum. Şimdi elimize görüntüler geçti. Saat 11.15 civarında Kemal Kılıçdaroğlu VIP'e geliyor, orada tanklar var. Işıldaklı bir araç Kılıçdaroğlu'na almaya geliyor. Orada pazarlık yapılıyor. Oradan kendi ifadesiyle Bakırköy Belediye Başkanı'nın evine kaçıyor.

Kılıçdaroğlu akli baliğ olmayan çocuğunu sigortalı yaptı

Bu millet tankların önüne geçti. Tankların altına kendisini attı ve bizim hanım kardeşlerimiz paramparça olma pahasına Vatan Caddesi'nde tankların önünde ezildiler. Niye? Çünkü benim hanım kardeşlerim Nene Hatun'ların torunuydu. Onlar ilhamlarını oradan aldılar. Bu vatanı alamazsınız dediler. Öbür taraftan bakıyorsunzu, bir Sabri kardeşimiz çıkıyor kendini tankın altına atıyor. Bir tank daha geliyor onun da altına atıyor. Şu anda Sabri gazi. Kılıçdaroğlu şimdi 18-25 yaşa "Bunlar çoluk çocuk diyor, parlamentoda ne işi var? Bunlar iki yıl görev yapıp emekli maaşı alacaklar" diyor. Ey Kılıçdaroğlu  sen çocuğun akil baliğ olmamışken sigortalı yaptın. 18 yaş cezalandırma, resmen evlilik yaşı oluyor da seçilme hakkını niye vermiyorsun? "

Erdoğan'dan İstanbul çıkarması!

KARTAL MİTİNGİNDE AVRUPA'YA SERT MESAJLAR

Kartal mitinginde halka hitap eden Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın hedefinde Avrupa vardı. "Bugünkü hasta adam Avrupa Birliği" diyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Ticaret hacmi daralıyor. IMF'ye borcumuz var mı? Yok. Geldik sıfırladık. Ekononmiyle, vizeyle, ticaretle tehdit edenler dönüp kendilerine baksınlar. Türkiye'nin önünde bunlar durabilir. Şu anda biz G-20 ülkesiyiz. Şimdi hedef ilk 10." ifadelerini kullandı.

Erdoğan sözlerine şöyle devam etti;

"Avrupa ülkeleri alenen kampanya yürütüyorlar. Size ne ya! Size ne? Avrupa'nın milletvekillerine ne? Parlamentosunun önünde Erdoğan'ın resmi şakağına silah dayatılmış, "Erdoğan'ı öldürün" diyor. Nerede bu? İsviçre Parlamentosu. Allah'ıma hamdolsun, demek onlara dahi bu korkuyu vermişiz. Biz düşmana korku, dosta muhabbet erleriyiz. Bizim farkımız bu. Nerede İsviçre'nin yönetimleri? Niçin bu teröristlere orada haddini bildirmiyor. İşte bunların ne olduğunu anlayın.
 
Bakıyoruz AB üyesi ülkeler Vatikan'a gitti. Vatikan'da ne işiniz var? Vatikan AB üyesi mi? Değil. Bunların içinde protestan, ortodoks, ateist var. Bunların hepsi katolik olan Vatikan'a gidiyor? Hepsi diziliyorlar, nasihatlarını aldılar, kuzu kuzu ayrıldılar. Çünkü bunlar tek millet. Bize gelip de şöyle, böyle demesinler. Külahımıza anlatsınlar. 54 yıldır bu ülkeyi oyaladılar. İşte 16 Nisan bunun dönüm noktası olacak. Erdoğan çok sert, evet. Biz kime sert, kime yumuşak davranacağımızı çok iyi biliriz. Ama hiçbir zaman baş eğmeyiz. Bunlara hakikati, doğruları söylediğimiz için rahatsız oluyorlar. "

TUZLA MİTİNGİ: EVET İLE HAYIRI AYNI KEFEYE KOYAMAM!

Kartal mitingi öncesi Tuzla'da konuşan Erdoğan, şu mesajları verdi:

"Kandil 'hayır' diyorsa, bölücü başının olduğu İmralı 'hayır' diyorsa, Pensilvanya'daki şarlatan 'hayır' diyorsa demek istikametimiz doğru değil mi? Yarın bir de sandıktan Allah'ın izniyle evetler patladığı zaman ne olacağını düşünün.

Yarın akşam inşallah bu millet kendi bayramını yapacak. Bazıları şöyle diyor, 'evet' diyen de 'hayır' diyen de, kardeşim 'hayır' diyeni anlayışla karşılarım ama evetle hayırı aynı kefeye koyamam, aynı kefede, aynı torbada nasıl durur, olur mu böyle bir şey? Anlayışla karşılarız o ayrı mesele. Niye? Demokrasi bu. Ama eğer hepsini aynı yerde tartacak olursak neden bu kadar mücadele veriyoruz ki? Değil mi?
 
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kuzum kuzum...

Anayasa değişikliği milletimize hem kendisinin hem çocuklarının geleceği için çok önemli bir yönetim sistemi teklif ediyor. Buna karşı çıkanlar dikkat ediniz, kendileri hiçbir teklif getirmiyor, sadece 'olmasın, yapılmasın, değişmesin' diyorlar. Siz bu kafayı çok iyi tanırsınız. Bunların ülkenin ve milletin hayrına dikilmiş bir tek ağaçları, üst üste konulmuş iki tuğlaları yoktur. Her şeye karşı çıkmayı, her şeye şimdi olduğu gibi 'hayır' demeyi siyaset sanıyorlar. Neye hay

Düzenleyen:  - POLİTİKA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...