Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Derbiye 90+7'de gol çizgisi teknolojisi damga vurdu!

Düzenleyen:
Derbiye 90+7'de gol çizgisi teknolojisi damga vurdu!

SPOR Haberleri

Serie A'nın 32. haftasının açılış maçı Milano derbisine sahne oldu.

Serie A'nın 32. hafta karşılaşmasında, Inter ile Milan arasında oynanan derbi mücadelesi 2-2 berabere bitti.

Ev sahibi pozisyonundaki Inter, 36. dakikada Antonio Candreva ve 44. dakikada Mauro Icardi'nin attığı gollerle ilk yarıyı 2-0 üstün tamamladı.

İkinci yarının son bölümlerinde büyük bir heyecan yaşandı. Inter kalesinde baskısını artıran Milan, Alessio Romagnoli'nin 83. dakikada fileleri havalandırmasıyla skoru 2-1 yaptı.

Kırmızı-siyahlılar, 90+7'de korner kazandı. Köşe vuruşu sonrası meşin yuvarlak arka direkteki Cristian Zapata'nın önüne düştü. Kolombiyalı oyuncunun şutunda kale çizgisini geçen top, hakem tarafından gol çizgisi teknolojisi kullanılarak geçerli sayıldı ve müsabaka 2-2 beraberlikle sona erdi.

Bu sonuçla, gelecek sezon Avrupa kupalarına katılabilme mücadelesi veren Inter ile Milan, puanları paylaştı. Milan ligde, 58 puanla 6. sırada yer alırken, son dakika golüyle beraberliğe razı olan Inter ise 56 puanla 7. basamakta kaldı.

Öte yandan, geçen yıl Inter'in çoğunluk hissesini bir Çinli holdingin almasının ardından Milan'ın da önceki gün Çinli konsorsiyuma geçmesi sebebiyle İtalyan basınında bu maç için "Milano derbisi" yerine "Çin derbisi" adı kullanılması dikkati çekti.

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...