Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Ünlü aktör Russell Crowe, Çanakkale filmi için geliyor

Ünlü aktör Russell Crowe, Çanakkale filmi için geliyor

MAGAZİN Haberleri

Ünlü aktör Russell Crowe, Çanakkale Savaşı'nın konu edildiği 'The Water Diviner' filminde hem yönetmen hem de oyuncu olacak.

Avustralyalı ünlü aktör Russell Crowe, Çanakkale Savaşı'nın konu edildiği 'The Water Diviner' filminde hem yönetmen hem oyuncu olarak izleyicinin karşısına çıkacak. nbsp; Deadline.com'un özel haberine göre, şu sıralar vizyondaki Superman filmi 'Man of Steel'de boy gösteren başarılı aktör, senaryosunu Andrew Knight ve Andrew Anastasios'un yazdığı film için görüşmelerini sürdürüyor. Bu yılın sonlarına doğru çekimlerine başlanılması planlanan 'The Water Diviner' adlı filmde Çanakkale Savaşı sırasında kaybolan iki oğlunu arayan Avustralyalı bir babanın 1919'da Türkiye'ye gelişi konu edilecek. nbsp; Fear of Gods Films'ten Keith Rodger ile Hopscotch Features'tan Troy Lum ve Andrew Mason'un yapımcılığını üstleneceği film, Avustralya ve Türkiye'de çekilecek. nbsp;Ünlü aktörün daha önce Avustralya hikayelerini konu alan 'The Long Green Shore' ve 'Bra Boys' filmlerde yönetmenlik yapacağı dile getirilmiş ancak projeler gerçekleşmemişti. Oscar ödüllü aktör Crowe, geçtiğimiz ay Barbados bayraklı Latiko adlı lüks tekneyle Çanakkale'ye gelmişti. Gelibolu Yarımadası'ndaki milli parkı, Anzak Koyu'nu, Avusturalya ve Yeni Zelanda mezarlıklarını ziyaret eden Crowe, daha sonra İstanbul'a geçmişti. (samanyolu)

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...