Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Esad rejimi Humus'ta yerleşim yerini vurdu

Esad rejimi Humus'ta yerleşim yerini vurdu

DÜNYA Haberleri

Suriye'de Beşşar Esad yönetimine bağlı savaş uçaklarının Humus'un Hula ilçesinde yerleşim yerine düzenlediği hava saldırılarında 13 sivil yaralandı.

Humus'un Hula ilçesindeki sivil savunma yetkililerinden Raid Türkmeni, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Esed'e bağlı savaş uçaklarının Hula ilçesinde yerleşim yerine vakum bombalarıyla saldırdığını söyledi.

Saldırıda aralarında kadın ve çocukların da yer aldığı 13 sivilin yaralandığını belirten Türkmeni, ''Savaş uçakları Hula'nın Kafr Hala beldesinde bir okula da saldırdı. Okulda kimse olmadığı için can kayıpları olmadı fakat maddi hasar meydana geldi.'' ifadesini kullandı.

Hula'daki görgü tanıklarından Vasim El İbrahim, ''Esed'in savaş uçakları Hula'da yerleşim yerini bombaladı. Saldırıda çok sayıda ev ve araçta maddi hasar oluştu. Bizim bulunduğumuz bölgeye 5 vakum bombası düştü.'' diye konuştu.

Düzenleyen:  - DÜNYA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...