Line, BlackBerry desteğini kesiyor

Line, BlackBerry desteğini kesiyor

TEKNOLOJİ Haberleri

Popüler çoklu platform mesajlaşma uygulaması Line, BlackBerry belirtti.Line, yaptığı açıklama ile BlackBerry cihazlarından ve bazı platformlardan desteğini keseceğini açıkladı.

Popüler çoklu platform mesajlaşma uygulaması Line, yaptığı açıklama ile BlackBerry cihazlarından ve bazı platformlardan desteğini keseceğini açıkladı. Dünya genelinde 220 milyondan fazla kullanıcısı olan uygulama, bu platfomları kullananları ilgilendirecek açıklamalarda bulundu. Line, BlackBerry desteğini Temmuz'da sonlandırıyor.

Line, BlackBerry, Firefox OS ve Nokia Asha desteğini 3 Temmuz 2017'de keseceğini duyurdu. Uygulama, ayrıca Windows 8'in mağazasından kaldırılacak. Açıklamada bahse konu olan platformlarda 27 Nisan'dan itibaren yeni hesap oluşturulamayacağı belirtildi.

iOSVE ANDROİDGİBİ DESTEKLENEN BAŞKA BİR PLATFORMA GEÇMELERİ ÖNERİLDİ
Açıklamada, bu platformlarda Line uygulamasını kullanmaya devam eden kullanıcıların sohbetlerini kesmek istemiyorlarsa 3 Temmuz 2017'den önce, iOS ve Android gibi desteklenen başka bir platforma geçmeleri önerildi.

Line'ninBlackBerry, Firefox OS ve Nokia Asha desteğini kesme kararı mantıklı gibi görünüyor. Zira bu platformların sahipleri bile mobil pazarda tutunamadıkları için desteklerini kesmişlerdi. Bu ayrılığın zararı kimseye dokunmayacak gibi görünüyor.

ÖNLEM ALIN!
Firefox OS ve Nokia Asha'dan ümit kesilmiş olsa da hâlâ şansını deneyen BlackBerry, belki de istediği çıkışı yapabilir. Ancak yine de Line uygulamasını, belirtilen cihaz ve platformlarda kullanıyorsanız, destek kesilmeden önleminizi alsanız iyi olur.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...