Fenerbahçe'yi 'temiz belgesi' yakacak

Fenerbahçe'yi 'temiz belgesi' yakacak

SPOR Haberleri

UEFA Disiplin Kurulu, F.Bahçe'nin geçen sezon gönderdiği "temiz belgesi"ni sarı-lacivertli kulübe karşı koz olarak kullanacak.

UEFA Disiplin Kurulu, Fenerbahçe'nin geçen sezon gönderdiği "temiz belgesi"ni sarı-lacivertli kulübe karşı koz olarak kullanacak. Şike davası nedeniyle UEFA Disiplin Kurulu'na sevk edilen ve 22 Haziran'da duruşması yapılacak olan Fenerbahçe'de heyecanlı bekleyiş sürerken, UEFA'nın elindeki "temiz belgesi", sarı-lacivertli kulübün avukatlarının canını sıkıyor. nbsp; nbsp;Önceki sezon başında Fenerbahçe'nin son 5 yılı kapsayacak şekilde UEFA'ya gönderdiği "temiz belgesi", 22 Haziran'daki duruşmada Disiplin Kurulu tarafından koz olarak kullanılacak. nbsp; nbsp;Disiplin Kurulu, bir yandan bu belgeyi masaya koyacak diğer yandan da TFF Disiplin Kurulu'nun, Fenerbahçeli yöneticilere verdiği cezaları hatırlatıp "Hani temizdiniz?" diye soracak. (fotomaç)

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...