Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Holmen transferinde 'tehdit' iddiası

Holmen transferinde 'tehdit' iddiası

SPOR Haberleri

Fenerbahçe'nin Samuel Holmen'i kadrosuna katmasının altında, futbolcunun Fenerbahçe'yi tehdit etmesinin yattığı ortaya çıktı.

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım ile istifa eden Aykut Kocaman arasında Samuel Holmen gerginliği yaşanmış. Başkan Yıldırım'ın, Kocaman'a "Ben dünya yıldızı diyorum sen hala Holmen" diyerek istemediği ve iplerin kopmasına neden olan İsveçli oyuncuyu kadrosuna katmasının altında futbolcunun Fenerbahçe'yi tehdit etmesinin yattığı ortaya çıktı.Samuel Holmen F.Bahçe'nin kadrosundaki 11. yabancı olarak dün imzayı attı... Başkan Aziz Yıldırım'dan sonra transferde imza yetkisine sahip olan teknik direktör Aykut Kocaman, sezon sonunda İBB'de forma giyen Samuel Holmen'le ön protokol yapmıştı. Kocaman ile Yıldırım arasında 28 Mayıs'ta gerçekleşen transfer zirvesinde ise Holmen ismi iplerin kopmasına neden olmuştu. Başkan Yıldırım, Holmen'in transferine "Ben dünya yıldızı diyorum siz Holmen" diyerek tepki göstermişti. Kocaman'ın istifasından sonra ise İsveçli oyuncunun adı bir daha gündeme gelmemişti. Ancak Holmen ve menajeri, "Biz imza attık. Eğer transfer olmazsa sizi FİFA ve UEFA'ya şikayet ederiz" deyince zaten UEFA ile sıkıntıları olan yönetim bu transferi açıklamak zorunda kaldı.(sabah)

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...