Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

PKK’nın imar oyunu

Düzenleyen:
PKK’nın imar oyunu

GÜNDEM Haberleri

İçişleri Bakanlığı, HDP’ye ait belediyelerin terör örgütü PKK’ya verdiği desteği belgelerle gözler önüne serdi.

Damla Peker ANKARA
İçişleri Bakanlığı, Türkçe ve İngilizce 66 sayfadan oluşan “Terör Nedeniyle Belediyelere Yapılan Görevlendirmeler” başlıklı çalışmada çarpıcı bilgiler paylaştı. Çalışmada son olarak terör örgütüne destek veren bazı belediye başkanlarının görevden alınmasının ve kayyum atanmasına dair işlemlerin hem anayasaya hem de uluslararası hukuka uygun olduğu da belirtildi. Onlarca asker, polis, jandarma, sivil ve çocuğun şehit olmasına ve yaralanmasına sebep olan birçok terör eyleminde belediye araçları ve imkanları kullanılırken; belediyeye ait makam araçlarıyla dağa mühimmat ve patlayıcı sevkiyatı yapıldı. Belediye kanalizasyon ve altyapıları silah ve bomba deposu olarak kullanıldı. Silopi’de rögar kapağının altında 24 adet kalaşnikof silah, 5 adet anti personel roket başlığı, 6 adet roketatar silahı, 100 adet şarjör, 22 adet anti tank roketatar, 31 adet sevk fişeği, 54 adet el bombası, 47 fünye, 16 EYP, 2 kilo bomba yapımında kullanılan malzeme ele geçirildi. Teröristler tarafından kundaklanan okul, hastane, kreş, cami ve ibadet yerlerine itfaiye istenmesine rağmen bilerek müdahale edilmedi. Aynı itfaiye araçları örgütün afişlerini asmak ve propaganda yapmak için de kullanıldı.
OY VERMEYENE CEZA
Kendilerine oy vermeyen vatandaşların olduğu mahalle ve sokaklar HDP’li belediyeler tarafından cezalandırıldı. Çöplerin toplatılması ve su verilmesi gibi en temel ihtiyaçlar karşılanmadı. Kendilerinden olmayan kişi ve grupların iş yerlerine haksız ceza uygulanırken; ruhsatları iptal edildi. Belediye ambulans ve cenaze araçları teröristleri kaçırmak ve gizlemek için kullanılırken; ambulanslarla yaralı teröristler tedavi edildi.  

 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...