Haydi Fenerbahçe!

Düzenleyen:
Haydi Fenerbahçe!

SPOR Haberleri

Sarı-lacivertliler 6 sezondur yer aldığı dörtlü finallerde bu defa kupayı kaçırmak istemiyor. Rakip yenilgisiz Dinamo Kursk

Fenerbahçe Kadınlar Euroleague Dörtlü Finali’nde bugün şampiyonluk maçına çıkıyor. Organizasyondaki ilk maçında ev sahibi Ekaterinburg’u 70-61 mağlup ederek finale yükselen sarı-lacivertli takım, diğer eşleşmede USK Prag’ı 87-80’le geçen Dinamo Kursk’a karşı şampiyonluk mücadelesi verecek. Kadın basketbolunun Avrupa’da kulüpler bazında en prestijli organizasyonu olan FIBA Kadınlar Euroleague’de Dörtlü Final’in şampiyonluk maçı 17.00’de başlayacak ve FB TV’den canlı yayınlanacak. 
İki defa finalde kaybetmişti
Fenerbahçe Kadın Basketbol Takımı’nın final maçından galibiyetle ayrılması durumunda sarı-lacivertli kulüp, basketboldaki ilk Avrupa kupasını kazanacak. Euroleague  daha önce iki kez final oynayan sarı-lacivertli takım, 2012-2013’te UMMC Ekaterinburg, 2013-2014 sezonunda ise Galatasaray’a kupayı kaptırmıştı. Fenerbahçe Erkek Basketbol Takımı ise geçen sezon THY Avrupa Ligi Dörtlü Finali’nin şampiyonluk maçında Rusya’nın CSKA Moskova ekibine yenilerek şampiyonluğu kaçırmıştı.

BASKETBOLDAKİ AVRUPA KUPALARIMIZ
Koraç-1995-96    (A.Efes Erkek)
Eurocup 2008-09    (G.Saray Kadın)
Eurochallenge 2011-12    (Beşiktaş Erkek)
Euroleague 2013-14    (G.Saray Kadın)
Eurocup-2015-16    (G.Saray Erkek)
Eurocup 2016-17    (Yakın Doğu Kadın)

SAAT: 17.00
YAYIN: FBTV

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...