Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Diyarbakır'da tünel kazan terörist yakalandı

Düzenleyen:
Diyarbakır'da tünel kazan terörist yakalandı

GÜNDEM Haberleri

Diyarbakır emniyeti ek binasına yönelik tünel kazılarak düzenlenen saldırıyla ilgili PKK üyesi M.O., Cizre'de saklandığı evde sahte kimlikle yakalandı.

Diyarbakır'ın merkez Bağlar İlçesi'ndeki emniyet müdürlüğü ek binasına terör örgütü PKK tarafından tünel kazılarak 1 ton patlayıcıyla gerçekleştirilen saldırının faillerinden biri yakalandı.
Gazete Habertürk'tenHelin Şahin'in haberine göre, Diyarbakır Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, olayla ilgili başlatılan soruşturma kapsamında görgü tanıkları ile gözaltına alınan kişilerin ifadelerinden yola çıkarak, önceki gün Şırnak'ın Cizre İlçesi'nde bir binanın etrafını sardı.

TALİMATI VEREN PKK'LI ARANIYOR

Tünel kazmak için tutulan bodrum kata sık sık girip çıktığı tespit edilen PKK'lı M.O., saklandığı dairede yakalandı. Üzerinden sahte kimlik çıkan M.O. ile birlikte 2 kişi daha gözaltına alındı.
M.O. ve beraberindeki 2 kişinin sorgusunun sürdüğü öğrenildi. Polisin olayın planlayıcısı H.Y. ve M.O. ile beraber tüneli kazan diğer terö- ristlerin yakalanması için başlattığı geniş çaplı operasyon devam ediyor.
Eylem talimatını veren terör örgütü PKK'nın sözde Amed eyalet sorumlusunun da yakalanması için bölgede TSK destekli kara ve hava operasyonu başlatıldığı kaydedildi.
 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...