Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Prosinecki Kayserispor'da kaldı

/ Kaynak: İHA
Prosinecki Kayserispor'da kaldı

SPOR Haberleri  / İHA

Beşiktaş'ın tekliflerine rağmen Kayserispor'da kalacağı kesinleşen teknik direktör Robert Prosinecki bugün 14.30'da basın toplantısı düzenleyecek.

Kayserispor Basın Sözcüsü Oğuz Ortaköylüoğlu, Teknik Direktör Robert Prosinecki ile uzun yıllar çalışmak istediklerini söyledi. nbsp;Beşiktaş'ın da anlaşmak için devreye girdiği ve kulüp başkanlarının karşı karşıya geldiği teknik direktör meselesi ile ilgili olarak açıklama yapan Kayserispor Basın Sözcüsü Oğuz Ortaköylüoğlu, "Biz hocamızdan ayrılmak istemiyoruz. Hocamızın da böyle bir düşüncesi yok" diye konuştu.Ortaköylüoğlu, "Biz Teknik Direktör Robert Prosinecki ile uzun yıllar çalışmak istiyoruz" ifadesinde bulundu.Beşiktaş yönetiminin tekliflerine rağmen Kayserispor'da kalacağı kesinleşen başarılı teknik direktör Robert Prosinecki bu gün 14.30'da Kayserispor tesislerinde basın toplantısı düzenleyecek. nbsp;Kayserispor Genel Menajeri Süleyman Hurma'nın da katılacağı basın toplantısında Kayserispor'da kalacağını açıklayacak olan Prosinecki'nin bu kararı, Kayserispor taraftarını ve şehri sevindirdi.

SPOR
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...