Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Tarlasında kuruyan otları yakmak isterken öldü

Düzenleyen:
Tarlasında kuruyan otları yakmak isterken öldü

YAŞAM Haberleri

Kocaeli’nin Kartepe İlçesi’nde tarlasında kuruyan otları toplayarak yakan 70 yaşındaki Mustafa Güventürk tansiyon ve şeker rahatsızlığının bulunması nedeniyle fenalaştı. Mustafa Güventürk bulunduğu yere yığılıp kalırken, vücudu ise kısmen yandı.

Olay, Kartepe Avluburun Mahallesi’nde meydana geldi. Emekli öğretmen Mustafa Güventürk tarlasında biriken kurumuş otları toplayarak yaktı. Yüksek tansiyon ve şeker hastası olan Mustafa Güventürk bir süre sonra fenalaşarak bayıldı. Mustafa Güventürk merak eden yakınları tarlaya geldi. Yakınları yanmış otlar arasında vücudu kısmen yanan Mustafa Güventürk’ü gördü. Olay yerine gelen 112 Acil ekibi Mustafa Güvertürk’ün öldüğünü belirledi. 4 çocuk babası Güventürk’ün cenazesi otopsi için Asri Mezarlık morguna kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...