Kayserispor Başkanı, 'Cumhurbaşkanı'na, Başbaka'na gideriz'

Kayserispor Başkanı, 'Cumhurbaşkanı'na, Başbaka'na gideriz'

SPOR Haberleri

Kayserispor Başkanı Recep Mamur, Beşiktaş'ın Prosinecki'ye olan ilgisinden rahatsız olduğunu belirterek "Gerekirse Cumhurbaşkanı'na gideriz" dedi.

Kayserispor Başkanı Recep Mamur, Beşiktaş'ın Prosinecki'ye olan ilgisinden rahatsız olduğunu belirterek "Bu konu çözülmezse gerekirse Cumhurbaşkanı'na gideriz" dedi. nbsp;Kayserispor Başkanı Recep Mamur, siyah beyazlıların, hocaları Robert Prosinecki ile anlaştıkları imaları üzerine sert bir açıklama yaptı. "Beşiktaş'ın duruşu kamp dönemine 10 gün kala Kayserispor hocasını ayartmak mıdır? Bu, o büyük camiaya yakışmayacak davranış değil midir? Bunu şahsınıza yakıştırabilirsiniz. Ama büyük camianıza zarar verdiğinizin farkında mısınız? Lütfen bu sevdadan vazgeçin. Bu işi daha fazla büyütmeyelim. Bu olayı Sayın Cumhurbaşkanımıza, sayın Başbakanımız'a ve Spor Bakanımız'a kadar götürürüz" ifadelerini kullandı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...