Semih Şentürk, 'Anlaşırsak ayrılırım'

Semih Şentürk, 'Anlaşırsak ayrılırım'

SPOR Haberleri

Fenerbahçe'den ayrılacağı yönünde haberler çıkan Semih Şentürk henüz hakkında bir karar verilmediğini ifade ederken, 'Anlaşırsak ayrılırım' dedi.

Fenerbahçe'den ayrılacağı yönünde haberler çıkan Semih Şentürk henüz hakkında bir karar verilmediğini ifade etti. nbsp;Yeni gelecek hoca ile bir kamp dönemi geçirip kendisini göstermek istediğini belirten Semih Şentürk, "Kamp boyunca iyi çalışıp forma şansı bulmak istiyorum. Eğer bu fırsatı bulabilirsem kendimi yeni sezon öncesi teknik adamıma göstermek istiyorum. Kamp döneminde bir imkan bulmadan gitmek istemiyorum" diye konuştu. Sarı lacivertli kulüple 1 yıl daha sözleşmesi olduğunu belirten Semih, "Yönetim benimle yolları ayırmak isterse oturur konuşuruz. Anlaşırsak ayrılırım" diyerek sözleşmesinde yer alan 1.5 milyon Euro'nun ödenmesi halinde Fenerbahçe'den sarı ayrılabileceğinin sinyallerini verdi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...