İhlas Medya, Türkiye ve dünyanın her yerinde!

Düzenleyen:
İhlas Medya, Türkiye ve dünyanın her yerinde!

GÜNDEM Haberleri

İhlas Medya, sandık sonuçlarını en hızlı şekilde aktarmak için bütün imkânlarını seferber ediyor. Her zaman ilklerin kanalı olmayı başaran TGRT Haber yine bir yeniliğe imza atıyor. Türkiye’de ilk defa seyircili seçim ekranını kurmuş oldu. 500 kişilik seyirci topluluğu da seçim yorumlarında bulunacak. TGRT Haber ve İHA Kanal 81 canlı yayın noktasıyla yeni bir rekor kırmış bulunuyor.

TGRT Haber, TGRT EU, TGRT Belgesel, TGRT FM ortak yayınıyla Türkiye'de referandum sonuçlarının nabzını tutuyor.. Türkiye geleceğini oyladığı bu günde TGRT Haber ve İHA Türkiye ve dünyanın her yerinden canlı yayınlarla izleyicilerine büyük kolaylık sunuyor. Bu seçim siyasi tarihimizin en önemli dönüm noktalarından biri olacak. Bu kritik düzlükte Türk halkının seçimi İhlas Medya organları tarafından anlık verilerle ve en heyecanlı analizlerle izleyicinin ekranlarına getiriliyor. Uzun süredir halk oylaması için hazırlık yapan TGRT Haber, sonuçlarını Türkiye'ye anbean duyuruyor. İhlas Haber Ajansı’nın (İHA) 81 ildeki yaygın muhabir ağı sayesinde açılan sandık sonuçları saat 18.00’den itibaren TGRT Haber’de bulunan ‘pasta’lara dağıtıyor. Kanalın deneyimli sunucuları haber stüdyosunda tüm Türkiye’den canlı bağlantılarla seçim sonuçlarını süratle ekrana yansıtıyor.

#ReferandumdaTGRTdeyiz

TGRT Haber seçim günü sadece sonuçları en hızlı şekilde vermekle yetinmeyecek, Türkiye’de bir ilk olan online Twitter uygulaması ile de rakiplerine büyük bir fark atıyor. Vatandaşların #ReferandumdaTGRTdeyiz etiketi üzerinden yazdığı bütün mesajlar anında ekranda olacak.

TGRT HABER VE İHA 81 İLDE

İhlas Medya, Türkiye ve dünyanın her yerinde!

TGRT HABER VE İHA SEÇİMİNİN NABZINI 81 İLDEKİ CANLI YAYINLARLA TUTUYOR!

İhlas Medya, Türkiye ve dünyanın her yerinde!

DÜNYANIN GÖZÜ TÜRKİYE'NİN SEÇİMLERİNDE

TGRT Haber ve İHA 16 merkezden canlı yayın yapıyor.

İhlas Medya, Türkiye ve dünyanın her yerinde!

İhlas Medya, Türkiye ve dünyanın her yerinde!

 

 

 

 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...