- Faciadan 5 dakika önce
12 dakika önce

Faciadan 5 dakika önce: Antalya'daki teleferik kazası adım adım böyle gelmiş

Antalya'da, Ramazan Bayramı'nın son gününde meydana gelen teleferik faciasında hayatını kaybeden Memiş Gümüş ve ailesinin kabine bindiği anlar ortaya çıktı. Bir kişinin ölümü, 17 kişinin de yaralanmasıyla sonuçlanan kazadan 5 dakika önce yolcuların da teknik görevlileri uyardığı öğrenildi. 
 - 6 gündür haber alınamıyordu: Bulan ekipler 'pes' dedi
51 dakika önce

6 gündür haber alınamıyordu: Yaşlı adamı bulan ekipler 'pes' dedi

Elazığ'da, komşuları 80 yaşındaki Cevdet Çiftçi’den 6 gündür haber alamayınca ekipler harekete geçti. Evin kapısı açılmayınca balkondan içeri giren ekipler yaşlı adamı uyurken buldu. 
 - DEM Parti kapatılacak mı?
59 dakika önce

Adalet Bakanı Tunç'tan flaş sözler: DEM Parti teröre desteğe devam ederse kapatılabilir

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, DEM Partililere yönelik soruşturmayla ilgili konuştu. "DEM Parti terörü desteğe devam ederse kapatılabilir." diyen Bakan Tunç, "Hukuki süreçle karşılaşmak istemiyorsanız terörle aranıza mesafe koyun. Böyle bir politika içinde olursanız yetkili makamlar devreye girer. Özgürlüğün de bir sınırı var. Yaşam hakkının düşmanı olan terörle mücadele devam edecek" diye de ekledi.
 - Yürekleri ağza getiren kaza: Ölüm böyle teğet geçti
1 saat 10 dakika önce

Yürekleri ağza getiren kaza: Ölüm böyle teğet geçti

Bursa'da, alkollü olduğu iddia edilen bir sürücü direksiyon hakimiyetini kaybedip park halindeki bir araca çarptı. O sırada yolda yürüyen bir kişi ise otomobilin altında kalmaktan son anda kurtuldu. Yürekleri ağza getiren anlar bir güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.
 - Ceza verdiği aracını duvara astı! Teklif yağıyor
1 saat 16 dakika önce

Ceza verdiği aracını duvara astı! Teklif yağıyor

Antalya’nın Alanya ilçesinde bir vatanda, trafik kazası sonrası ceza olarak yaşadığı evin duvarına otomobilini astı. 3 aydır duvardaki otomobil insanların ilgisini çekerken aracın sahibi Mehmet Aydın, yurt dışından bile bu manzarayı görmeye gelenlerin olduğunu söyledi. Aydın ayrıca otomobil için çok sayıda teklif geldiğini ancak satmayı düşünmediğini söyledi.
 - İstanbul'da güpegündüz kuyumcu soygunu!
1 saat 22 dakika önce

İstanbul Küçükçekmece'de kuyumcu soygunu! Çok sayıda polis olay yerinde

Küçükçekmece’de bulunan bir kuyumcu 3 şahıs tarafından soyuldu. Soygunculardan biri kaçarken çevredekiler tarafından yakalandı. Yakalanan şüpheli çevredekiler tarafından linç edilmek istendi.
 - AK Parti'den İBB'ye 'temas' tepkisi: Toslama var
1 saat 36 dakika önce

52 saattir hizmet yok! AK Parti'den İBB'ye metro tepkisi: Temas yok toslama var

AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe, M5 Üsküdar-Samandıra Metro Hattı'nda 52 saattir süren aksaklıkla ilgili yapılan açıklamaya tepki gösterdi, Kabaktepe, "İBB'li yöneticiler metrolar arası 'temas' olduğunu söyledi. Oysa temas birbirine dokunduğunda olur, metro hattındaki durum temas değil, toslamadır." dedi.
 - Korhan Berzeg'in sır olduğu bölge yeniden mercek altında
1 saat 45 dakika önce

İskelet parçaları bulunmuştu: Korhan Berzeg'in sır olduğu bölge yeniden mercek altında

Balıkesir’in Gönen ilçesinde yaklaşık bir yıl önce kaybolan ekonomist Korhan Berzeg’in yaşadığı köyün yakınlarında insana ait olduğu iddia edilen iskelet parçalarının ardından bölge yeniden mercek altına alındı. Jandarma komando timi, JASAT ve kadavra köpekleri ile arama çalışmaları başladı.
 - Yer: Bursa! Holding binasını gece yarısı taradılar
2 saat 2 dakika önce

Yer: Bursa! Holding binasını gece yarısı otomatik silahlarla taradılar

Bursa'da, bir holding binasına gece yarısı otomatik silahlarla tarandı. 43 el ateş açıldığı belirlenen binanın camları tuzla buz oldu, saldırı anında binada bulunan özel güvenlik görevlisi ise şans eseri yaralanmadan kurtuldu.
Gündem - Gündem
2 saat 24 dakika önce

81 ilden gençler Çanakkale'de buluşuyor! Gençlik ve Spor Bakanlığı’ndan 57. Alay Vefa Yürüyüşü

Çanakkale Zaferi'nde kahramanlıklarıyla destanlaşan 57. Piyade Alayı Şehitleri, Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın 25 Nisan Perşembe günü (yarın) düzenleyeceği “57. Alay’a Vefa Yürüyüşü” ile anılacak. Programa binlerce gencin katılımıyla yapılacak. 
 - Yaptığı hareket fark edilince dayak yedi
2 saat 25 dakika önce

Müşteri gibi geldi, dükkanın anahtarını çalmaya kalkınca dayak yedi

İstanbul Esenyurt’ta müşteri gibi girdiği telefoncu dükkanının anahtarını çalmaya çalışan hırsız, dükkan sahibi tarafından fark edilince dayak yedi. O anlar güvenlik kamerasına da yansıdı.
 - Eski askeri öğrencilere FETÖ operasyonu
2 saat 31 dakika önce

'Kodlama' ile askeri okullara yerleştirdiler: Eski öğrencilere FETÖ operasyonu

İstanbul'da FETÖ'ye düzenlenen eş zamanlı 'Kıskaç-13' operasyonunda, örgüt mensuplarını mülakat sınavlarında aday numaralarında kodlama yaparak askeri okullara yerleştirdiği tespit edilen 13 eski askeri öğrenci yakalandı.
 - Neşe'den 1,5 ay, Aslı'dan 3 gündür haber yok
2 saat 37 dakika önce

Denizli kayıp kızlarını arıyor: Neşe'den 1,5 ay, Aslı'dan 3 gündür haber yok

Denizli, Neşe ve Aslı'yı arıyor... Yurtta kalan ve servisten indikten sonra okula girmeyen 14 yaşındaki Neşe'den tam 1,5 aydır haber alınamıyor. Ailesi ile tartıştıktan sonra evden ayrıldığı iddia edilen 15 yaşındaki Aslı ise 3 gündür her yerde aranıyor.
 - Fırat Kalkanı bölgesinde 4 PKK'lı terörist etkisiz
2 saat 52 dakika önce

Fırat Kalkanı bölgesinde 4 PKK'lı terörist etkisiz

Türk Silahlı Kuvvetleri, Suriye’nin kuzeyindeki Fırat Kalkanı bölgesinde taciz ateşi açan 4 PKK/YPG’li terörist etkisiz hale getirildi.
 - Yüksek kazanç isterken hayatlar kararıyor
2 saat 53 dakika önce

Banka hesabını kiralayanlar dikkat! Yüksek kazanç peşinde koşarken dolandırılmayın

Özellikle sosyal medyada son dönemde 'Banka hesabınızı kiralayın, yüksek kazanç sağlayın' başlığıyla yapılan paylaşımlar dikkat çekiyor. Uzmanlar bu işlemin yasa dışı kumar ya da bahisten elde edilen kara paraların aklanması için kullanıldığını vurgularken, bu yönteme dahil olanların hukuki açıdan büyük sorun yaşayacağı konusunda uyarıyor.
 - Erdoğan, salona geçer geçmez talimat vermiş
3 saat 2 dakika önce

Özel-Erdoğan görüşmesinin perde arkası! Hemen talimat vermiş

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve CHP lideri Özgür Özel dün akşam TBMM'deki resepsiyonda bir araya geldi. Samimi görüntülerin arka planını anlatan TGRT Haber Ankara Haber Koordinatörü Ahmet Sözcan, "Cumhurbaşkanı yan salonda çay içiyordu. Hemen Grup Başkanvekili Akbaşoğlu'na 'Özgür Bey buradaysa onu da davet edelim' dedi. Özel de bu daveti geri çevirmedi" dedi.
 - Danıştay'da yeni başkan belli olacak
3 saat 8 dakika önce

Yüksek yargıda seçim maratonu: Danıştay'da yeni başkan belli olacak

Yüksek yargıda seçim maratonu devam ediyor. Danıştay'ın 116 üyesi sandık başına gidecek ve Yüksek Mahkemenin 4 yıl görev yapacak başkanını belirleyecek.
 - İstanbul'un göbeğinde metro çilesi
3 saat 13 dakika önce

İstanbul'un göbeğinde metro çilesi: 50 saati geçti, sorun giderilemedi

İstanbul'da, M5 Üsküdar-Samandıra Metro Hattı'ndaki sorun 50 saati aşkın süredir giderilemedi. 15 dakika aralıklarla yapılan seferler yoğunluğu daha da artırdı. Sabah işlerine gitmek için metroyu kullanmak zorunda olan vatandaşlar ise isyan etti: Açıklama yapan yok mu? Bu metroları kapatın o zaman. Böyle saçma bir şey olur mu? Evimize, işimize gidemiyoruz.
 - Erdoğan bugün Steinmeier'ı kabul edecek! Masada 4 konu var
3 saat 26 dakika önce

Cumhurbaşkanı Erdoğan bugün Steinmeier'ı kabul edecek! Masada 4 konu var

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Almanya Cumhurbaşkanı Frank-Walter Steinmeier ile bugün Külliye'de bir araya gelecek. İki liderin masasında 4 önemli konu başlığı bulunuyor.
 - 'Prof. Dr. Üstün Ergüder okula alınmadı' iddiasına açıklama
3 saat 32 dakika önce

Prof. Dr. Üstün Ergüder'in Boğaziçi Üniversitesi'ne alınmadığı iddialarına DMM'den açıklama

Boğaziçi Üniversitesi’nin ilk seçilmiş rektörü Prof. Dr. Üstün Ergüder'in okula alınmadığı iddialarına Dezenformasyonla Mücadele Merkezi'nden açıklama geldi. Açıklamada Prof. Dr. Ergüder'in üniversite kampüsüne giriş kısıtlanmasının söz konusu olmadığı belirtilerek, "Kendisini tanımayan güvenlik görevlileri tarafından durdurulmuştur" denildi.
 - AK Parti'den Erdoğan-Özel görüşmesine ilk yorum
3 saat 45 dakika önce

AK Parti'den Erdoğan-Özel görüşmesine ilk yorum

Dün akşam Cumhurbaşkanı Erdoğan ve CHP lideri Özgür Özel ile TBMM'deki resepsiyonda kısa bir sohbet gerçekleştirdi. İki lider haftaya bir görüşme yapacaklarını duyururken AK Parti Grup Başkanvekili Muhammet Emin Akbaşoğlu, “Bugünün önemine uygun olarak bir görüşme oldu ve bayramlaşıldı” dedi.
Sona Git