Bursasporlu Pablo Batalla'nın değeri 7.5 milyon euro

/ Kaynak: İHA
Bursasporlu Pablo Batalla'nın değeri 7.5 milyon euro

SPOR Haberleri  / İHA

Dünyaca ünlü transfermarkt.de sitesinin güncellenen verilerinde Bursaspor'un Arjantinli yıldızı Pablo Batalla'nın değeri 7.5 milyon Euro olarak gösterildi.

Dünyaca ünlü transfermarkt.de sitesinin güncellenen verilerinde Bursaspor'un Arjantinli yıldızı Pablo Batalla'nın değeri 7.5 milyon Euro olarak gösterildi. nbsp;Dünyanın en ünlü transfer sitesi olarak gösterilen transfermarkt.de internet sitesindeki güncellenen verilere göre yeşil-beyazlı ekibin Arjantinli yıldızı Pablo Martin Batalla, değerini katlamaya devam ediyor.
nbsp;5.8 MİLYON EURO YÜKSELDİ
Geçtiğimiz sezon yeşil-beyazlı forma altında çıktığı 41 resmi karşılaşmada 19 gol, 20 asistlik performans sergileyen yıldız oyuncu, her sezon değerini arttırıyor. Bursaspor'a katıldığı 2009-2010 sezonun da değerinin 1.7 milyon Euro olarak gösterilen Batalla, 2012-2013 sezonunun ardından ise bu rakamı 7.5 milyon Euro'ya yükseltti. Batalla'nın geçen sezonki değerinin ise 6,8 milyon Euro olduğu öğrenildi.
nbsp;YERLİLERİN EN PAHALISI SERDAR AZİZ
nbsp;Yeşil-beyazlılarda yerli oyuncular arasında en pahalı oyuncu ise Serdar Aziz oldu. 2010-2011 sezonunda piyasa değerinin 750 bin Euro olduğu genç yıldız, değerini 3.8 milyon Euro'ya yükselterek, yerli oyuncular arasında en değerli isim oldu.
nbsp;OZAN İPEK'TE BÜYÜK DÜŞÜŞ
Öte yandan Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam döneminde kadro dışı bırakılarak Mersin İdman Yurdu'na kiralanan ve burada da kadro dışı kalan Ozan İpek, hem kariyerinde hem de piyasa değerinde büyük düşüş yaşadı. 2011-2012 sezonunda değerini 5.5 milyon Euro'ya kadar yükselten Ozan'ın şuan ki değeri ise 1.5 milyon Euro.

SPOR
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...