Uluslararası ajanslar son dakika geçti

Düzenleyen:
Uluslararası ajanslar son dakika geçti

GÜNDEM Haberleri

Dünyanın gözü kulağı Türkiye'de. Tarihi referandumu uluslararası ajanslar son dakika haberleriyle dünyaya duyuruyor.

Reuters, sandıkların dörtte birinin açıldığını ve 'evet' oylarının yüzde 63 oranıyla önde olduğunu 'acil' koduyla duyurdu. Reuters ayrıca, İzmir'deki oy sayımında çekilen fotoğrafları da geçti.

BBC:  TÜRKİYE GELECEĞİNİ OYLUYOR

İngiliz yayın kuruluşu BBC'nin manşet haberi, Türkiye'deki referandum. Haberin içindeki başlıkta ise 'Tarihi oylama' ifadesi dikkat çekiyor.

GUARDIAN: TÜRKİYE SANDIK BAŞINDA

Guardian gazetesi Türkiye referandumunu Cumhurbaşkanı Erdoğan üzerinden gördü. Gazete ‘Türkiye sandık başında… Cumhurbaşkanı Erdoğan oyunu kullandı’ başlığını attı.

CNN: TÜRKLER KAPSAMLI REFORM İÇİN SANDIĞA GİDİYOR

Referandumu özel dosyalarla izleyen Amerikan CNN International, seçimin Cumhurbaşkanı Erdoğan için bir test olacağını aktardı.

AL JAZEERA: EVET VEYA HAYIR?

Manşetinde Türklerin Cumhurbaşkanlığı yetkilerinin genişletilmesi için referanduma gittiğini belirten Al Jazeera English, parlamenter sistemin değişeceğinin altını çizdi.

THE NEW YORK TIMES: TÜRKLER BAŞKAN'IN YENİ YETKİLERİNİ OYLUYOR

ABD'nin en etkili gazetelerinden New York Times, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın referandumu kazanmayı umduğunu sayfalarına taşıdı.

WASHINGTON POST: TÜRKLER ERDOĞAN'IN YETKİLERİNİN GENİŞLETİLMESİNE KARAR VERİYOR

Amerikan gazetesi, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın referandumdan zaferle çıkması halinde uzun yıllar Türkiye'deki siyaseti domine edeceğini yazdı.

INDEPENDENT: BIÇAK SIRTI REFERANDUM

Independent gazetesi, tarihi seçim için ‘Türkiye bıçak sırtı referandumda oyunu kullanıyor’ dedi.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...