Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Seçim günü büyük provokasyon!

Düzenleyen:
Seçim günü büyük provokasyon!

GÜNDEM Haberleri

Birgün ve Cumhuriyet Gazeteleri referandum günü yine yaptıkları çarpıtma haberlerle gündeme geldi. Vatandaş ise yapılan algı operasyonuna isyan etti.

Referandum propaganda süreci boyunca  algı operasyonu yapan hayırcı medya, seçim günü yine provokatif haberlerle gündem oluşturmaya çalıştı.

Diyarbakır'ın Çermik İlçesi'ne bağlı Yabanardı Köyü'nde seçim sandıklarının kurulduğu köy okulunun bahçesinde aralarında husumet olduğu bilinen 2 aile arasında tartışma çıktı. Tartışmanın silahlı kavgaya dönüşmesi sonucu 3 kişi hayatını kaybederken, 3 kişi ise yaralandı.

Birgün Gazetesi Diyarbakır'da yaşanan bu kavgayı çarpıtarak Twitter hesabından "Diyarbakır'da AKP'lilerin sandıkta yapmak istedikleri usulsüzlüğü engellemek isteyen iki kişi öldürüldü" diye paylaştı.

Seçim günü büyük provokasyon!

VATANDAŞ İSYAN ETTİ

Birgün Gazetesinin yaptığı algı operasyonuna vatandaşlardan tepki yağdı...

Seçim günü büyük provokasyon!

BİR SKANDAL DA CUMHURİYET GAZETESİNDEN

Sağlık Bakanlığının referandumdan önce başlattığı çalışma sayesinde bugün Türkiye'nin bir çok yerinde engelli ve hasta vatandaşlar oylarını sağlık ve sandık üyelerinin gözetiminde ambulanslarda kullandı.


Cumhuriyet Gazetesi ise CHP’li sandık üyesinin gözetiminde engelli bir vatandaşın yasaya uygun olarak araçta oy kullanmasını 'Arabanın içinde toplu Evet mührü bastılar' şeklinde verdi.

Seçim günü büyük provokasyon!

Engellilerin bu şekilde oy kullanmasının yasalara uygun olduğu belirtilirken, Cumhuriyet Gazetesi'nin yaptığı algı operasyonu yetkililer tarafından eleştirildi.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...