Trabzonspor'da hedef 19 puan

Düzenleyen: / Kaynak: Sabah
Trabzonspor'da hedef 19 puan

SPOR Haberleri  / Sabah

10 maçlık serisi kesintiye uğrayan Trabzonspor kalan yedi haftada yeni seri peşinde. Hedef yenilmeden sezonu bitirmek

Trabzonspor, ligi Avrupa kupalarına katılacak bir noktada tamamlamakta kararlı. Sezonun ilk yarısındaki kötü istatistikleri, ikinci devrede tamamen terse çeviren bordo-mavililer, 10 maçta 8 galibiyet ve 2 beraberlik içeren bir seri yakalamıştı. Beşiktaş maçı ile bu serisi sona eren Karadeniz ekibi, yeni bir hedef belirledi. Sezonu Avrupa kupalarına katılacak bir noktada tamamlamaya kararlı olan bordo- mavililerin, yeni hedefi ligde kalan 7 maçta 19 puan toplayabilmek. Antalyaspor, F.Bahçe ve Başakşehir gibi önemli rakiplerin de olduğu 7 maçlık seri öncesi oyuncularını motive etmeye çalışan Ersun Yanal, "Beşiktaş maçı öncesi başardık, yine başarabiliriz. O maçtaki performansımız ortada. Biz iyi bir takımız" ifadelerini kullandı.

YÖNETİMDEN EKSTRA PRİM
Trabzonspor yönetimi, Ersun Yanal'ın koyduğu 7 maçta 19 puanlık hedef için oyuncularını fazlasıyla ödüllendirmeyi amaçlıyor. Sezon başı değişen prim sistemiyle futbolcuların başarı geldikçe ödüllendirilmesi karara bağlanırken, 7 maçın 19 puanla bitirilmesi halinde de ekstra prim verilecek.

TARAFTAR "MBİA DÖNSÜN" DİYOR
sosyal medyada kampanya başlatan Trabzonsporlular, Çin'de forma giyen eski futbolcuları Stephane Mbia'nın geri alınmasını istedi. Başkan Muharrem Usta'ya mesaj atan taraftarlar, Mbia'ya da, "Geri dön" çağrısında bulundu. Mbia alacakları nedeniyle kulüple birçok kez sorun yaşamıştı.

 

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: Sabah
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...