AK Partili vekilin oğlu ve yeğeni kazada yaralandı

/ Kaynak: İHA
AK Partili vekilin oğlu ve yeğeni kazada yaralandı

GÜNDEM Haberleri  / İHA

AK Parti İzmir Milletvekili Nesrin Ulema'nın 14 yaşındaki oğlu Görkem Ulema ve 16 yaşındaki teyzesinin kızı Esra, evde geçirdikleri kaza sonucu yaralandı.

AK Parti İzmir Milletvekili Nesrin Ulema'nın 14 yaşındaki oğlu Görkem Ulema ve 16 yaşındaki teyzesinin kızı Esra, evde geçirdikleri kaza sonucu yaralandı. Olay, Milletvekili Nesrin Ulema'nın oğlu Görkem Ulema'nın, Atatürk Mahallesi Hürriyet Caddesi'nde oturan teyzesinin evine gittiği sırada yaşandı. Görkem Ulema ve kuzeni Esra Çiftçioğlu, rüzgarın etkisiyle pencere camının çarpması sonucu kırılan cam parçalarının üzerlerine düşmesi sonucu yaralandı. Görkem Ulema kazayı hafif atlatırken, Esra Çiftçioğlu ağır yaralandı. 112 Acil Servis ekipleri olay yerine gelerek yaralıları Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Acil Servisi'ne kaldırdı. Görkem Ulema, ayakta tedavi edilirken; Esra Çiftçioğlu ameliyata alındı. Şu an yoğun bakımda tutulan AK Parti İzmir Milletvekili Nesrin Ulema'nın yeğeni Esra Çiftçioğlu'nun hayati tehlikesinin sürdüğü bildirildi. nbsp;Olayı duyar duymaz sabah uçağıyla İzmir'e gelen AK Parti İzmir Milletvekili Nesrin Ulema, hastanede bekleyişini sürdürüyor.
nbsp;DOKTORLARIMIZA TEŞEKKÜR EDERİZ
nbsp;Oğlunun durumunun iyi olduğunu, yeğeni Esra'nın ise hemen ameliyata alındığını belirten Ulema, şöyle konuştu: "Görünmez kaza. Biri kapının bir tarafında diğeri bir tarafında duruyormuş. Kapı çarpmasın diye ikisi birden hamle yapıyor, cam patlıyor bir anda. Ölümden döndüler. Cam parçaları akciğere kadar girmiş. Başta EÜ Tıp Fakültesi Hastanesi Dekan Yardımcısı Prof. Dr. Tahir Yağdı olmak üzere hekimler ameliyata almış. Doktorlarımıza çok teşekkür ederiz. Esra, yoğun bakımda ancak durumu iyiye gidiyormuş."
ESRA'NIN İKİ KEZ KALBİ DURDU
nbsp;Operasyon sırasında iki kez kalbi duran yeğeni Esra Çiftçioğlu'nun durumu hakkında da bilgi veren Nesrin Ulema, şunları söyledi: "İki defa kalbi durmuş, beynin oksijensiz kalmasından dolayı, operasyon sırasında. Bir saat sonra bilinci yerine gelmiş ameliyattan sonra. Genç olması büyük avantaj. Fonksiyonlar normale döndü ama şimdiden bir şey diyemeyiz diyor doktorlar. 7 uçağı ile İzmir'e geldim. Durumu iyiye gidiyor, inşallah atlatacağız."

GÜNDEM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...