#}

Hatlarda asayiş berkemal

Düzenleyen:
Hatlarda  asayiş berkemal

Ekonomi Haberleri

Elektrik iletiminde sıkıntı olmaması için kurulan koordinasyon merkezine canlı bağlanan Enerji Bakanı Berat Albayrak “Asayiş berkemal mi” diye sordu ve “Evet” cevabı aldı...

Referandum sürecinin problemsiz geçmesi amacıyla elektrik iletim ve dağıtım sistemi, tek noktadan koordine edildi. Sistemde bulunan 21 elektrik dağıtım şirketi başta olmak üzere Türkiye Elektrik İletim AŞ’nin 10 yük tevzi ve 22 bölge müdürlüğü, bir noktada toplanarak tüm Türkiye’ye müdahale etti. Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak, söz konusu koordinasyon merkezine canlı bağlanarak “Asayiş berkemal mi?” diye sordu. Albayrak daha sonra sırasıyla Boğaziçi Elektrik Dağıtım AŞ (BEDAŞ), Anadolu Yakası Dağıtım AŞ (AYEDAŞ), Dicle Elektrik Dağıtım AŞ ve Vangölü Elektrik Dağıtım AŞ’nin temsilcilerine bağlanarak çalışmalar hakkında bilgi aldı. 
BOMBALI SALDIRI VE SEL  
Daha sonra Hatay, İskenderun ve Hakkari’deki son durumu soran Albayrak; Hakkâri’de meydana gelen sel felaketinden dolayı bir ilçede orta gerilim direklerinin yıkıldığını, ekiplerin müdahalesiyle birlikte oradaki sorunun çözüldüğünü ve oy verme sürecini etkileyecek bir sıkıntı yaşanmadığını söyledi. Hatay ve İskenderun’daki trafolara önceki gün bombalı saldırı teşebbüsü olduğunu hatırlatan Koordinasyon Merkezi Başkanlığını yürüten, Enerji Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Abdullah Tancan, burada da herhangi bir problem olmadığını söyledi.

 

Düzenleyen:  - Ekonomi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...