Bahçenizin mobilyasını dikkatli seçin

Düzenleyen:
Bahçenizin mobilyasını dikkatli seçin

YAŞAM Haberleri

Baharın tam ortasındayız. Kışlık giysileri kaldırıyor, kaloriferi kapatıyor, evimizi çiçeklerle donatıyoruz

Baharın tam ortasındayız. Kışlık giysileri kaldırıyor, kaloriferi kapatıyor, evimizi çiçeklerle donatıyoruz. Bahçesi olan, balkonu oturma grubu koyacak kadar geniş olan şanslı insanlar, bu alanlarını güzelleştirecek çalışmalar yapmaya çoktan başladı. Eğer bahçe, teras ya da balkonunuza oturma grubu alacaksanız, estetiğin yanı sıra dayanıklılık ve hafifliğe de dikkat etmek gerekiyor. Dış mekan ürünleri markalı L’unica’nın Yönetim Kurulu Üyesi Kaan Ali Samantır, bu ürünlerin seçimi için önemli özellikleri sıraladı:
¥ Taek ağacı hem dayanıklı hem estetiktir.
¥ Sentetik rattan ya da alüminyum ürünler de uzun ömrü sebebiyle tercih edilebilir. 
¥ Zorlu hava şartları için sentetik rattan malzemeden bahçe mobilyası tercih edebilirsiniz. 
¥ Sentetik rattan ürünler suyla  kolay temizlenebildiği için tercih edilebilir. Bu ürünlerin uç bitimlerinin iyi kapatıldığından emin olmalıyız.
¥ A kalite teak, tabiatta nadir bulunur ve uzun süre dayanır. Her teak diyene inanmayın. 
¥ Hafif olsun isterseniz alüminyum alın.
¥ Minderler sert, kumaşlarının terletmeyenlerden seçilmesi önemli. Ayrıca garanti veren markalardan yazılı garanti isteyin.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...