Asıl hediye zafer

Düzenleyen:
Asıl hediye zafer

SPOR Haberleri

39 yaşına basan G.Saray’ın teknik patronu, kendisini tebrik eden yakın çevresine, asıl kutlamayı derbide F.Bahçe’yi yendikten sonra yapacağını söyledi

BURHAN CAN TERZİ

Galatasaray Teknik Direktörü Igor Tudor, dün 39 yaşına girdi. Sarı-kırmızılı kulüp de Hırvat hocanın doğum günü için mesaj yayınladı. Galatasaray Kulübü, Florya’daki geleceği net olmayan genç hocaya resmi siteden ‘mutlu yıllar’ dileğinde bulundu. Dün futbolcular günü dinlenerek geçirirken, Teknik Direktör Igor Tudor çalışmalara devam etti. Galatasaray ve kendi kariyeri için büyük önem taşıyan Fenerbahçe derbisi öncesi sarı-lacivertli takımı didik didik eden ve kendi takımını üzerinde analizlerde bulunan Igor Tudor özellikle 4 karşılaşmanın üstünde çok duruyor. 
Semih kızağa
Igor Tudor, en çok ilk yarıdaki Fenerbahçe-Galatasaray maçını, Fenerbahçe’nin kupada Beşiktaş ile oynadığı mücadeleyi, TT Arena’daki Galatasaray -Beşiktaş karşılaşmasını ve geçen haftaki Başakşehir maçını inceliyor. Süper Lig’de bu sezon beklentilerin çok altında kalsa da büyük ve kritik maçlarda iyi bir performans gösteren Fenerbahçe’nin sırrını çözmeye çalışan Hırvat hoca, kendi takımının zayıf noktalarını da en iyi şekilde tespit edip, planlarını netleştiriyor. Birinci sıraya savunma kurgusunu koyan Tudor, geçen haftanın eleştirilen ismi Semih’i kızağa çekmeyi düşünüyor.

Son derbisi

Galatasaray’ın 2013 yılında 6 milyon 300 bin avro bonservis bedeli ödeyerek Lille’den kadrosuna kattığı Aurelien Chedjou’nun sözleşmesi sezon sonunda sona erecek. Sarı-kırmızılı kulüp, Kamerunlu futbolcuyla sözleşme yenilemeyecek. Özellikle bu sezon kulüp içinde çalkantılı dönemler yaşanmasına sebep olan, kadro dışı bırakılıp sonrasında affedilen Chedjou, mutlu başladığı Galatasaray kariyerini mutlu tamamlamayı hedefliyor. 
İyi hatırlanayım
Bu sezon yaşanan kötü anıları unutmak istediği dile getiren tecrübeli stoper, oynamadığı dönemlerde psikolojisinin kötü etkilendiği, hatalar da yaptığını kabul etti. Sarı-kırmızılı formayla son derbisine çıkacak Chedjou, yöneticilerle ve teknik heyetle yaptığı görüşmelerde “Galatasaray’a zaferle veda etmek istiyorum. Taraftarların bendeki yeri çok büyük. Onların da beni hep iyi hatırlamasını isterim” ifadelerini kullandı. 

 

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...