Dışişleri Bakanlığı, Halep’te meydana gelen saldırıyı kınadı

Düzenleyen:
Dışişleri Bakanlığı, Halep’te meydana gelen saldırıyı kınadı

GÜNDEM Haberleri

Dışişleri Bakanlığı, Halep’in Raşidin bölgesinde meydana gelen ve çoğu sivil onlarca insanın ölümüne neden olan saldırıyı kınadı.

Dışişleri Bakanlığından yapılan açıklamada, “Halep'in Raşidin bölgesinde meydana gelen ve çoğu sivil onlarca insanın ölümüyle sonuçlanan hain saldırıyı kınıyoruz. Saldırıda hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet, yaralananlara acil şifalar diliyoruz” denildi.Söz konusu saldırının, Suriye'de 30 Aralık 2016 tarihinde ilan edilmiş olan ateşkesin güçlendirilmesinin ve ülke çapına yayılmasının önemini bir kez daha ortaya koyduğunun belirtildiği açıklamada, “Bu tür insanlık dramlarının tekrar etmesinin engellenmesi için, sivillerin bulundukları yerlerde güvenliklerinin sağlanması ve insani yardımların mahallinde kendilerine ulaştırılması, bu amaçla güvenli bölgeler tesis edilmesi zaruri görülmektedir” ifadeleri kullanıldı. 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...