Otomobilden 15 bin liralık tespih çaldı

Düzenleyen:
Otomobilden 15 bin liralık tespih çaldı

YAŞAM Haberleri

Adana'da bir otomobilin içindeki 15 bin lira değerinde özel tasarım tespihi çalan zanlı yakalandı. Hırsızlık anı güvenlik kamerası tarafından da görüntülendi.

Edinilen bilgiye göre, Seyhan ilçesi, Ali Dede Mahallesi'nde meydana gelen olayda, bir kişi park ettiği otomobiline bindiği sırada özel tasarım olan 15 bin lira değerindeki tespihinin yerinde olmadığını fark edip polisi aradı. Polis olay yerine gelerek inceleme başlattı. Çevredeki güvenlik kamerası görüntülerini inceleyen polis, bir şahsın bir süre otomobilin etrafında gezdikten sonra kapısını açıp tespihi çaldığını tespit etti. Polis bu görüntülerden hırsızlık zanlısının Mesut D. (28) olduğunu belirledi. 30'un üzerinde suç kaydı bulunan Mesut D.'nin peşine düşen ekipler, zanlının aynı yöntemle 5 araçtan daha hırsızlık yaptığını tespit etti. Evine yapılan baskınla yakalanan zanlı emniyette sorgulandıktan sonra adliyeye sevk edildi. Mesut D., çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklandı.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...