Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Kuşadası'na sezonun ilk transatlantik gemisi geldi

Düzenleyen:
Kuşadası'na sezonun ilk transatlantik gemisi geldi

YAŞAM Haberleri

Gemide bulunan 2 bin 739 turistten bazıları Efes Antik Kenti ile Meryemana Evi'ni ziyaret etti bazıları da ilçede alışveriş yaptı.

Kuşadası ilçesi, 2 bin 739 yolcusuyla sezonun ilk transatlantik gemisini ağırladı.

Ege Ports Limanı'na yanaşan Malta bayraklı TUİ Cruise firmasına ait "Mein Schiff 3" gemisinden inen çoğunluğu Alman 2 bin 739 yolcudan bazıları Efes Antik Kenti ve Meryemana Evi'ni ziyaret etti bazıları da Kuşadası'nda alışveriş yaptı.

Tur acentesi yetkilisi Mert Bozkurt, gazetecilere yaptığı açıklamada, geminin, Kuşadası'ndan sonra 3 limana daha uğrayacağını, son olarak Antalya'ya gideceğini söyledi.

Aynı firmaya ait "Mein Schiff 5" gemisinin de Kuşadası'na 2 sefer düzenleyeceğini belirten Bozkurt, yolcuların organizasyondan memnun olduğunu dile getirdi.

Kuşadası Turizm Derneği Başkanı Bülent İlbahar ise ilçenin, Türkiye'deki bir çok turizm merkezine oranla sezona çok daha hareketli başladığını ifade etti.

Kruvaziyer gemilerinin ilçenin can suyu olduğunu vurgulayan İlbahar, "Bu gemiler turizme büyük katkı sağlıyor. Gemilerin Kuşadası'na gelmeye devam etmesi esnafı sevindiriyor." diye konuştu.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...