Erdoğan tarih verdi: Mart ve Kasım'a dikkat!

Düzenleyen:
Erdoğan tarih verdi: Mart ve Kasım'a dikkat!

GÜNDEM Haberleri

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ankara Esenboğa Havalimanı'nda kendini karşılamaya gelen kalabalığa seslendi.

Tarihi referandum oylamasını İstanbul'da takip eden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan bugün de İstanbul'da bir dizi ziyarette bulundu. İstanbul'daki ziyaretlerini tamamlayan Erdoğan, Ankara'ya hareket etti. Ankara Esenboğa Havalimanı'na inen Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı coşkulu bir kalabalık karşıladı.Cumhurbaşkanı, kendisini karşılamaya gelen halka seslendi. 

Erdoğan burada yaptığı konuşmada şunları söyledi; "Bundan sonra çok daha gayretli, çok daha hızlı olarak 2019 Kasım'ına yürüyeceğiz. Şunu söyleyeyim, yapacağımız çok işimiz var. Hepimiz bunun farkındayız. Dışarıdan Haçlı zihniyeti bize saldırdı, içeriden uşaklarıyla saldırdılar. Fakat biz durduk, biz sadece Mevlamızın huzurunda rükuda ve secdede eğiliriz. Önümüzde atacağımız, çok çok önemli adımlar var. Bu bir ülkenin maddi noktadaki altyapı, üstyapı yatırımlarına yönelik bir de insanımıza yönelik. İnsanımıza yönelik olan yatırımlarda özellikle eğitim işin başını çekiyor, ahlâk ve maneviyat işin başını çekiyor.

KASIM 2019'U UNUTMAYIN! 2019 İŞARET FİŞEĞİ OLACAK
Yaradılanı yaradandan ötürü sevdiğimize göre bazı yerlerdeki ayrılık niye? Ama elhümdüllillah gece Doğu ve Güneydoğu'yu inceledim. Devran değişti. Şimdi daha iyi olacak. Fakat Kasım 2019'u unutmayın. Dün akşam bir işaret fişeği atıldı Mart 2019'a ve Kasım 2019'a. Zaferler bizi sarhoş etmeyecek. Ben biliyorum ki zafer anıtlarını ancak şehitler diker. İşte Ankaralı Külliye'de kendini ortaya koydu. Kahramankazan da kendini ortaya koydu. Bizim arslanlarımız, yiğitlerimiz, özel harekatta ne yazık ki 56 şehit verdik. Çubuk'da aynı şeyler oldu. İnşallah daha iyi olacak."

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...