Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Fabri’ye moral Tolga Zengin'den

Fabri’ye moral Tolga Zengin'den

SPOR Haberleri

Lyon deplasmanında skor 1-1'ken rakibini çalımlayan ve golü yiyen Fabri'ye moral destek Tolga Zengin'den geldi.

Tecrübeli file bekçisi, İspanyol mevkidaşını rövanşa, "Sen çok iyi bir kalecisin. Hepimiz hata yapabiliriz. Bugüne kadar kurtardığın maçları ve pozisyonları düşün. Asla moralini bozma" diyerek hazırlıyor.

Q7 SEVİNDİRDİ ADRİANO ÜZDÜ
BEŞİKTAŞ, Lyon rövanşının hazırlıklarını sürdürdü. Quaresma'nın koşulara başlaması sevinçle karşılanırken, Adriano ve Rhodolfo çalışmayı yarıda bıraktı. Adriano, sol arka adalesini tutarak üzgün bir şekilde tesislere yönelirken, Brezilyalı oyuncuda yırtık şüphesi bulunuyor. Rhodolfo'nun ise sektiği gözlendi.

ÜÇ YILDIZLI FORMALAR HAZIR
VODAFONE Arena Kartal Yuvası Mağaza Sorumlusu Murat Karahan, "Şampiyonluğa inancımız tam. 3 yıldızlı formalarımız hazır" dedi. Taraftarın her ürüne ilgi gösterdiğini belirten Karahan, Lyon maçında rekor satış beklediklerini belirtirken, en çok Quaresma ve Talisca'nın ismiyle forma sattıklarını açıkladı.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...