MHP'li belediye başkanı gözaltına alındı

MHP'li belediye başkanı gözaltına alındı

GÜNDEM Haberleri

Kayseri'de ihbar üzerine başlatılan operasyonda MHP'li Belediye Başkanı İsmail Mete ile 4 belediye çalışanı gözaltına alındı.

Kayseri'nin merkez Melikgazi İlçesi Ağırnas Beldesi Belediyesi'nde ihbar üzerine başlatılan operasyonda Belediye Başkanı MHP'li İsmail Mete ve 4 belediye çalışanı gözaltına alındı. Kayseri İl Jandarma Komutanlığı, ihbar mektubu üzerine başlattığı, 4 aydan bu yana devam eden inceleme sonunda Belediye Başkanı İsmail Mete ve 4 belediye personelini gözaltına alırken, bilgisayar ve evraklara el koydu. İhbar mektubu ve halktan gelen şikayetler üzenine başlatılan operasyonda başkan ve çalışanların rüşvet almak, usulsüz bağış toplamakla suçlandığı belirtildi. Olayla ilgili soruşturma sürerken başkan ve 4 çalışanının bugün adliyeye sevk edilmesi bekleniyor. (DHA)

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...