Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Obama, 'Dinlemeler, çok hayat kurtardı'

/ Kaynak: AA
Obama, 'Dinlemeler, çok hayat kurtardı'

DÜNYA Haberleri  / AA

ABD Başkanı Barack Obama, skandala yol açan dinleme programlarını savunarak, bu programların hayatlar kurtardığını söyledi.

Almanya'yı ziyaret eden Obama, Almanya Başbakanı Angela Merkel ile düzenlenen ortak basın toplantısında, telefon kayıtları ve internetten elde edilen bilgilerle Ulusal Güvenlik Ajansı'nın en az 50 tehdidin önüne geçtiğini bildirdi. Obama, söz konusu tehditlerin sadece ABD'de değil Almanya gibi ülkelerde de olduğunu ifade ederek, programların katı mahkeme gözetimiyle ve sınırlı bir çerçevede yürütüldüğünü vurguladı. ABD Başkanı Obama ayrıca ABD'nin, ulusal güvenlikle insan hakları arasında doğru denge kurduğuna inandığını dile getirdi. Almanya Başbakanı Angela Merkel de nbsp;dinleme konusunun görüşmelerinde gündeme geldiğini ifade ederek, dinleme işinde ölçülü olmanın ve dengenin önemini vurguladı.

DÜNYA
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...