Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Trabzonspor'un Jaja aşkı bitmiyor

/ Kaynak: İHA
Trabzonspor'un Jaja aşkı bitmiyor

SPOR Haberleri  / İHA

Trabzonspor Başkan Yardımcısı Sebahattin Çakıroğlu, 5 yabancı oyuncularına transfer teklifleri yapıldığını, Jaja ve Eneramo'yu almak istediklerini söyledi.

Trabzonspor Başkan Yardımcısı ve Basın Sözcüsü Sebahattin Çakıroğlu, kadroda bulanan 5 yabancı oyuncuya ciddi transfer teklifleri yapıldığını belirterek, bu transferlerin olması halinde taraftarlarımızın çok istediği Jaja ve Eneramo transferlerini gerçekleştirmek istediklerini söyledi. nbsp;Trabzonspor Başkan Yardımcısı ve Basın Sözcüsü Sebahattin Çakıroğlu, göreve gelmelerinin ardından taraftarların özlediği ve kamuoyunun beklediği Trabzonspor'u ortaya çıkarmak adına büyük bir gayretle çalıştıklarını belirterek, "TFF Genel Kurulunda ortaya koyduğumuz duruş ve başkanımız İbrahim Hacıosmanoğlu'nun yapmış olduğu konuşma kulüplerimiz tarafından olumlu karşılandı ve bizi tebrik ettiler. Bizim ortaya koymak istediğimiz duruş belli ve bu duruşumuza olan destek her geçen gün artıyor" ifadelerini kullandı.
Fenerbahçe ve Beşiktaş'ı Disiplin Kurulu'na sevk eden UEFA'nın Trabzonspor'un duruşmaya müdahil olma talebini reddetmesi üzerine Çakıroğlu, "UEFA konuya müdahil olunmasını istemiyor. 'Biz gereğini yapacağız' diyor. Kimsenin müdahil olmasına gerek yok. Konuyu yakından takip ediyoruz. Çalışmalarımız bu yönde sürüyor" şeklinde konuştu.
nbsp;"JAJA'YI TARAFTARIMIZ İSTİYOR"
nbsp;Trabzonspor Başkan Yardımcısı Sebahattin Çakıroğlu, kadrolarından bulunan yabancı oyuncuları ciddi transfer teklifleri geldiğini belirterek, "Kadromuzda bulunan yabancı oyuncularımıza ciddi transfer teklifleri var. Bizde elimizdeki yabancı oyuncularımızı kulübümüzün çıkarları doğrultusunda değerlendirmek istiyoruz. Kadromuzda boşluk olmasıyla birlikte, geçmişte Trabzonspor'a katkısı ortada olan ve taraftarımızın çok istediği Jaja transferini gerçekleştirmek istiyoruz. Oyuncuda Trabzon'a gelmeyi çok istiyor. Büyük ihtimalle bu transfer gerçekleşecek" diye konuştu. nbsp;Çakıroğlu, geçtiğimiz sezon Sivasspor forması giyen Mıchael Eneramo'da takıma katmak için uygun zamanı beklediklerini ifade etti.
nbsp;"HOCAMIZ HENRİQUE TAKIMDA GÖRMEK İSTİYOR"
nbsp;Sebahattin Çakıroğlu, teknik direktör Mustafa Akçay'ın gelecek sezon Brezilyalı oyuncu Henrique'yi takımda görmek istediğini ifade ederek "Hocamız bu oyuncuyu kullanmak istiyor ve gelecek sezon da takımda görmek istiyor. O yüzden oyuncunun başka bir takıma gitmesi söz konusu değil. Trabzonspor'un yapısına uyacak oyuncuları teknik ekibimizin isteği doğrultusunda takımda tutacağız. Bizim takımda tutmak istediğimiz ve bize faydası olacağına inandığımız bir bir oyuncunun bir yere gitmesi söz konusu olamaz" ifadelerini kullandı.
nbsp;"ARACILARLA GELEN TEKLİFLERİ CİDDİYE ALMIYORUZ"
Kulübe bir oyuncu için resmi teklif olmamışsa bunu asla ciddiye almayacaklarını belirten Çakıroğlu, "Trabzonspor'a bir oyuncu için bir kulüp resmi bir teklif yapmamışsa bunu ciddiye almamız söz konusu olamaz. Aracılarla gelen transfer tekliflerini veya görüşmelerini kabul etmeyeceğiz. Bu tür görüşmeler kulüplere zarar vermeden öteye geçmez. Biz Trabzonspor'un zarar görmesini istemiyoruz. Trabzonspor ne çekmişse bundan çekmiş. Bir kulüp Trabzonspor'un oyuncusuna talip oluyorsa resmi teklifte bulunacak. Aracılarla gelen tekliflere ve görüşmelere asla müsaade etmeyeceğiz" dedi.

SPOR
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...