Taksim'de 'durma' nöbeti

/ Kaynak: CHA
Taksim'de 'durma' nöbeti

GÜNDEM Haberleri  / CHA

Taksim Meydanı'ndaki 'durma' eylemi devam ediyor. Alana gelip bir süre 'durduktan' sonra bölgeden ayrılanlar yerini başkalarına bırakıyor.

Protestolar nedeniyle tahribata uğrayan Taksim Gezi Parkı'ndaki çalışmalar bugün de sürdü. Son üç gün içinde 129 ağaç dikilen park, gül ve çiçeklerle bezendi. Polisinin park çevresindeki nöbeti sürerken, meydandaki 'durma' eylemi de devam ediyor. Ihlamur, akça, manolya ve zakkum ağaçları dikilen Gezi Parkı hızla yeni halini alıyor. 300'ün üzerinde işçi ile parka adeta çıkarma yapan İstanbul Büyükşehir Belediyesi, gül ve çiçek olarak yaklaşık 200 bin dikim yaptı. Hasar gören banklar yeniden boyanıyor. Zemindeki yazılar silinerek temizlendi. Parkın şu andaki sakinleri polisler de yeşilin keyfini çıkarırken bir yandan da nöbet tutmaya devam ediyor. Parka vatandaşların girişine hala izin verilmiyor. Öte yandan Taksim Meydanı'ndaki 'durma' eylemi de devam ediyor. Alana gelip bir süre 'durduktan' sonra bölgeden ayrılanlar yerini başkalarına bırakıyor.

GÜNDEM
Kaynak: CHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...