Prosinecki imzayı attı

Prosinecki imzayı attı

SPOR Haberleri

Kayserispor, Beşiktaş'ın da gündeminde olan Robert Prosinecki'nin sözleşmesini uzattı.

Düzenlenen basın toplantısında konuşan Süleyman Hurma, "Prosinecki, sezon açılışında gelip sözleşmesini bir yıl daha uzatacağını söylemişti. Ancak yaşanan süreçten ötürü bunu erkene aldık. Prosinecki, 20124-2015'te de takımımızı çalıştıracak. Prosinecki, bir proje için gelmişti. Şimdi bu yöndeki çalışmalarına devam edecek" dedi. Daha sonra söz alan Prosinecki ise, "Çok mutluyum. 8 ayı biraz aşkın bir süredir takımla beraberiz. Geldiğim günden bu yana, beni hem karşılayan, hem de zor durumda bana destek veren Kayseri yönetimine ve Süleyman Bey'e teşekkür ediyorum. İyi bir süreç geçirdik ve bunu devam ettirmek için ortaklaşa karar vermiştik. Yeni başarılar için çalışacağız. Şimdi burada tecrübelendim, daha uzun vadeye yayarak, belirlenen hedeflere gitmek için tekrar el şıkıştık. Mutlu ve içim çok huzurlu" diye konuştu.
Beşiktaş'ın kendisiyle igilenmesiyle ilgili olarak ise Hırvat teknik adam, "Resmi bir tekliften bahsetmek mümkün değil. Futbol performans işidir ve profesyonel bir yaşamdır. İşinizi iyi yaparsanız, size teklifler gelir. Bu normaldir. Benimle ilgilendiklerini söylediler, ama resmi teklif yok. Ama 8 ay önce Kayserispor'un bana teklifine dönecek olursak, Kayseri'nin bana çok büyük fırsat verdiğini görüyorum. Beşiktaş'ın ilgisi memnunluk verici, ama artık tüm konsantrasyonum Kayserispor için. Çok daha fazla işimiz ve çalışmamız var. Bilgim ve düşüncem Kayserispor adına olacaktır" ifadelerini kullandı.
Prosinecki Riveros'un ayrılması ve transferler konusunda ise şu ifadeleri kullandı, "Riveros'la medeni bir şekilde yollarımızı ayırmak zorunda kaldık. Bir takım ailevi sorunları vardı. Ayrılması yönünde mutabık kaldık ve yollarımızı ayırdık. Ama geçen seneden daha iyi bir performans sergileyecek oyuncularımız var. Yeni katkılar konusunda da Süleyman Bey çalışmalar da yapıyor. Bulunduğumuz yerin çok daha yükseğine çıkmak istiyoruz. Yönetim ve teknik heyetin hedefleri konusunda paralellik var. Devre arasında gelen Ceyhun Gülselam da bize katkı yaptı. Kadorumuzda görmek ve kalmasını isterim ama onunla ilgili kararı da daha sonra vereceğiz."
Beşiktaş Futbol Direktörü Önder Özen'le telefonda görüştüğünü söyleyen Prosinecki, "Bu ilgi beni sadece onurlandırır ve Beşiktaş'ın benimle ilgilenmesinden dolayı onur duydum. Bu 8 aydır yaptığımız işin doğru olduğunun kanıtıdır. Ama burada daha fazla işimiz olduğunu biliyorum. Şimdi artık takımın başındayım ve kampın başından itibaren takımı ben çalıştıracağım. Artık daha fazla hedeflere ulaşmamak için neden yok. Benim için her şey bitmedi, artık daha çok başarı için elimizden geleni yapacağız" dedi. (Lig TV)

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...