Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Capello haberi Rusya'yı korkuttu

/ Kaynak: CHA
- Güncelleme:
Capello haberi Rusya'yı korkuttu

FUTBOL Haberleri  / CHA

Rusya Milli Takımı'nın hocası Fabio Capello'nun Fransız Paris Saint-Germain ile anlaşmak üzere olduğu haberleri Rusya Futbol Birliği'ni endişelendirdi.

Rusya Milli Futbol Takımı'nın hocası Fabio Capello'nun Fransa temsilcisi Paris Saint-Germain (PSG) ile anlaşmak üzere olduğu yönündeki haberleri Rusya Futbol Birliği'ni endişelendirdi. Fransız ve İtalyan basınında çıkan 'Capello, PSG ile anlaşacak' haberi Rusya Futbol Birliği'ni (RFS) konuyla ilgili açıklama yapmak zorunda bıraktı. Capello'nun sözleşmesinin devam ettiğini hatırlatan RFS Başkanı Nikolay Tolstıh, "Daha önce, Capello burada çalışmaktan dolayı mutlu olduğunu ve görevine devam edeceğini defalarca söylemişti." diye konuştu. Marca gazetesinde yer alan habere göre ise İtalyan hoca, telefondan kendisine ulaşan muhabire basında yer alan haberleri yorumlamak istemediğini belirtmiş.Öte yandan, çıkan haberlere göre PSG ile Capello'nun anlaşması halinde Fransa temsilcisinin RFS'ye deneyimli hocayı serbest bırakması için 3 milyon Euro tazminat ödeyecek.
2012 yılında Rusya millileri devralan Fabio Capello 2014 Dünya Kupası yolunda 5 maçta 12 puanla alarak büyük avantaj sağladı.

FUTBOL
Kaynak: CHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...