ABD Büyükelçisi Ricciardone, 'Türk demokrasisine güveniyoruz'

ABD Büyükelçisi Ricciardone, 'Türk demokrasisine güveniyoruz'

GÜNDEM Haberleri

ABD'nin Ankara Büyükelçisi Francis Ricciardone, AK Parti Genel Merkezi'nde Başbakan Erdoğan'ın Başdanışmanı Yalçın Akdoğan ile görüştü.

AK Parti Merkez Karar Yönetim Kurulu (MKYK), Genel Başkan Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında saat 11.30 sularında Ankara'daki parti genel merkezinde toplandı. nbsp;Öğle saatlerinde bu toplantı devam etmekteyken parti genel merkezine sürpriz bir şekilde ABD'nin Ankara Büyükelçisi Francis Ricciardone geldi. nbsp;Büyükelçinin Erdoğan'ın Başdanışmanı ve AK Parti Ankara Milletvekili Yalçın Akdoğan ile görüştüğü ve görüşmede Gezi Parkı eylemlerinin ele alındığı öğrenildi. Yaklaşık bir saat süren görüşme sonrası gazetecilerin görüşmeyle ilgili sorularını yanıtlayan Ricciardone şöyle konuştu: nbsp;"Biz Türkiye'nin dostu ve müttefikiyiz. Gerilim ve daha az gerilim zamanında da müttefikiyiz. Türkiye'nin gücüne önem veriyoruz. Liderler ve ülkeler ticaret ve yatırım konusunda görüşüyor. Biz de buna önem veriyoruz. Ben yeniden Türk demokrasisine olan güveni yinelemek istiyorum."

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...