Polisin gazı bitti

Polisin gazı bitti

GÜNDEM Haberleri

Emniyet Genel Müdürlüğü'nün biber gazı stokları, Gezi Parkı eylemlerinde yoğun kullanım nedeniyle tükenme noktasına geldi.

Emniyet Genel Müdürlüğü'nün biber gazı stokları, gezi parkı eylemlerinde yoğun kullanım nedeniyle tükenme noktasına geldi. Alınacak biber gazının miktarı ise netleşmedi. Şimdilik ihtiyacı karşılayabilmek için, protestoların yoğun olmadığı çevre illerden büyük şehirlere takviye yapılıyor. Gezi parkı eylemlerinde bugüne kadar 130 bin biber gazı fişeği atıldığı ve bu miktarın planlananın çok üstünde olduğu belirtiliyor. Stokların tükenme noktasına gelmesi nedeniyle Emniyet Genel Müdürlüğü bakım ikmal daire başkanlığı biber gazı fişeği almak için ihale hazırlığına nbsp; başladı. Ancak henüz biber gazı alımının miktarı netleştirilmedi.. Biber gazının yanı sıra nbsp; polisin müdahale gücünü artırmak için yeni TOMA ve akrep tipi araçların da alınacağı öğrenildi Emniyet Genel Müdürlüğü alınacak yeni malzemeler için maliye bakanlığından ek ödenek talep edecek.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...