Fenerbahçe'den Sow kararı

Fenerbahçe'den Sow kararı

SPOR Haberleri

Senegalli santrfor, bir yıl daha Fenerbahçe’de oynamak istediğini kulübe iletti. Sarı-lacivertli yönetim ise Al Ahli yeniden kiralamaya onay verirse, transfere sıcak bakıyor

Fenerbahçe'de kiralık yıldızlar Jeremain Lens ve Moussa Sow'un gelecek sezon takımda kalıp kalmayacağı, taraftarın en çok merak ettiği konu... Lens için Sunderland'in kararını bekleyen sarı-lacivertlilerde Sow'un devam ihtimali bir hayli yükseldi. Senegalli golcü, 1 yıl daha Fenerbahçe'de forma giymek istediğini kulübe iletti. Yönetimin, Sow'un performansından memnun olduğu ve oyuncunun bonservisini elinde bulunduran Al Ahli kulübünün de kabul etmesi halinde 1 yıl daha kiralamaya sıcak baktığı öğrenildi. Fenerbahçe yönetimi, sezonun bitimiyle harekete geçecek. Kulüp kaynakları, bu transferde oyuncunun görüşünün önemli olduğunu, Sow'un Fenerbahçe'de kalmak istemesi nedeniyle Al Ahli'nin de bu transfere izin vereceğini belirtiyor.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...