Hüseyin Çelik, Gezi Parkı referandumunun yerini açıkladı

Hüseyin Çelik, Gezi Parkı referandumunun yerini açıkladı

GÜNDEM Haberleri

AK Partili Hüseyin Çelik, 'Yargı kararı idarenin lehinde çıkarsa halk oylamasına gideceğiz. Oylama İstanbul sınırları içinde yapılacak' dedi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Çelik, Gezi Parkı'nın geleceğiyle ilgili konuştu: ''Yargı kararı beklenecek demiştik. Karar idarenin lehinde çıkarsa bir halk oylamasına gideceğiz. Halk oylaması büyükşehir sınırları içerisinde yapılacak.'' AK Parti Genel Başkan Yardımcı Hüseyin Çelik, Gezi Parkı protestolarıyla ilgili açıklamda bulundu: ''Yargı kararı beklenecek demiştik. Karar idarenin lehinde çıkarsa bir halk oylamasına gideceğiz. Halk oylaması büyükşehir sınırları içerisnde yapılacak. Yani, bütün İstanbul seçmeni katılacak. Gezi olaylarıyla ilgili olarak devletin yaptığı çağrılar büyük çapta sağduyuyla karşılanmıştır. Küçük çaplı eylemler hala sürmekte. Barışçıl ve demokratik eylemlere sonuna kadar şapka çıkarırız. Makul olan her meselede biz vatandaşımızla beraberiz. Yaklaşık olarak maddi zarar 140 trilyona varmıştır. 116 polis otosu, 41 ambulans kullanılmaz hale getirilmiştir. Ak Parti bu meselede de istikrarı bozacak bir tavır içinde olmadı.''

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...